Antalya'da 9 Milyonuncu Turist Çiçeklerle Karşılandı
Turizm şehri Antalya'da 9 milyonuncu turist için karşılama töreni düzenlendi. Antalya Havalimanı 2. Dış Hatlar Terminali'nden giriş yapan Loosse ailesi çiçeklerle karşılandı.

İLK KEZ GELDİLER
Elektrik Teknisyeni olan Rene Loose, 9 milyonuncu turist olduğunu ve ailesiyle birlikte tatil kazandığını öğrenince mutlu oldu. Bugüne kadar Antalya'ya 1 kere geldiklerini ifade eden Rene Loosse, "Türkiye ve Antalya'ya tekrar tekrar gelmeyi düşünüyoruz" dedi.
Rene Loosse'un eşi pedikürcü Susana Loosse da dinlenmek için geldikleri Antalya'daki sürprizle çok heyecanlandıklarını söyledi.
Havayoluyla Antalya'ya 9 milyonuncu turist olarak gelen Loosse ailesine, ICF Airports tarafından İC Green Palace otelde ve SKY Havayolları tarafından Adem Ave Otel'de birer haftalık tatil hediye edildi.
