Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı öncesi heyecan dorukta!

Fenerbahçe Galatasaray derbisi bu akşam 19:00'da. Fenerbahçe Galatasaray maçında gülen taraf kim olacak? Fenerbahçe Galatasaray maçının özeti ve detayları sitemizde yer alacak.Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda?

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı öncesi  heyecan dorukta!
Fenerbahçe Galatasaray derbisi bu akşam 19:00'da. Fenerbahçe Galatasaray maçında gülen taraf kim olacak? Fenerbahçe Galatasaray maçının özeti ve detayları sitemizde yer alacak.Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda?

TÜRK futbolunda gözler bugün Kadıköy’de olacak. Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray, dünyanın sayılı derbileri arasında gösterilen dev maçta Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak maçın tüm biletleri satıldı. Lig TV’den naklen yayınlanacak mücadeleyi, kariyerinde ilk kez ezeli rekabette düdük çalacak olan hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Fenerbahçe Galatasaray maçı bu akşam saat 19:00'da Lig Tv'den canlı yayınlanacak.Fenerbahçe Galatasaray maçı ile ilgili tüm ayrıntıları sitemizde bulabilirsiniz.Fenerbahçe Galatasaray maçına ait özet,goller ve analizler maç esnasında ve maç bitiminde anında sitemizde yer alacaktır.Fenerbahçe Galatasaray maçı için her iki takımda iddialı.Fenerbahçe Galatasaray maçında hedef 3 puan.Fenerbahçe Galatasaray maçı öncesi Fenerbahçe'de önemli bir eksik yokken Galatasaray'da ise büyük eksikliklerin olması dikkatlerden kaçmıyor.Fenerbahçe Galatasaray maçı için şimdiden iddialara girildi ve merakla Fenerbahçe Galatasaray maçının sonucu bekleniyor.Fenerbahçe Galatasaray maçı için yeni teknik direktör Aykut Kocaman'dan önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe Galatasaray maçı için Alex forma giyecek mi giymeyecek mi henüz belli değil.Fenerbahçe Galatasaray maçı için Fenerbahçe son çalışmasını Can Bartu tesislerinde gerçekleştirdi.Fenerbahçe Galatasaray maçı Lig Tv'den canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe Galatasaray maçı 19:00'da başlayacak.Fenerbahçe Galatasaray maçı için herkes nefesleri tuttu...

Ligde son 3 maçını farklı skorlarla kazanan F.Bahçe serisini ezeli rakibi karşısında farklı galibiyetle sürdürme amacında. Sarı-Lacivertliler ideal kadro ile sahaya çıkacak...Fenerbahçe, bu gece ağırlayacağı ezeli rakibi Galatasaray karşısında son 10 yılda Kadıköy'deki yenilmezliğini sürdürerek yeni bir zafer almak amacında. Ligdeki son 3 maçını farklı skorlarla kazanan Sarı lacivertliler sıkıntılı günler yaşayan ezeli rakibi karşısında bu seriyi sürdürmeyi planlıyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ezeli rakip karşısına takımı ideal kadro ile sahaya sürecek. Cezalı oyuncu yok. Takımdaki tek eksik ise ameliyat olan Özer Hurmacı.

Çalkantılı haftada yeni teknik direktörü Hagi ile derbiye çıkacak G.Saray, favori olmadığı maçta mucize peşinde. Sarı-Kırmızılılar'da Arda, Baros ve Kewell sakat, Ufuk cezalı

Galatasaray çok zor bir dönemde ezeli rakibi karşısına üstelik Kadıköy'de çıkacak olmanın sıkıntısı içinde. Sarı Kırmızılılar yeni Teknik Direktörleri Hagi ile mucize yaratmanın peşinde. Sarı Kırmızılılar Hagi'nin vereceği motivasyonun yanı sıra 2004'teki 5-1'lik zaferin de etkisi ile iyi sonuç alıp yeniden çıkışı planlıyorlar. G.Saray'da Hagi dopingine rağmen kadro sıkıntılı. Kaptan Arda sakat. Sakatlığı süren Baros derbiye yetişmedi. Kaleci Ufuk ise kırmızı kart cezalısı. Kewell, Gökhan ve Aydın da sakatlar arasında yer alıyor.

Kolay lokma değiliz

BİR takımın yapılanmasının ve kirzden çıkmasının 2 günde mümkün olmayacağın bilen G.Saray Teknik Direktörü Hagi yıldızlarını moralman güçlendirip derbiye motive etmeyi amaçlıyor. Rumen çalıştırıcı kampta oyuncuları ile sürekli ikili görüşmeler yaparak onları derbiye hazırladı. Takımla yaptığı toplantıda net ifadeler kullandığ öğrenilen Hagi'nin 'Bu görevi kabul ederken en büyük dayanağım sizin kaliteniz ve bunu sergileyecek güce sahip olmanızdı. Yaşanalar oldu ve bitti. Yeni bir dönemin kapısını açacağız. Büyük oyuncular kendilerini böyle maçlarda gösterir. Çıkıp G.Saray gibi, kendimiz gibi oynayacağız. En önemlisi kolay lokma olmadığımızı Kadıköy'de göstermeliyiz' şeklinde konuştuğu belirtildi.

Haydi Elano göster kendini

Galatasaray'da göreve zor bir dönemde başlayan Teknik Direktör Hagi'nin kozu küskünler. Rumen çalıştırıcı Rijkaard döneminde yeterince forma bulamayan başta Elano olmak üzere yıldızları yeniden motive ediyor. Hagi'nin özel görüşmeler yaptığı Brezilyalı Elano'ya 'Kaliteli yıldızsın. Kenarda olmamalısın. Kendini göster artık' dediği ve bu gece ilk 11'de oynatacağı öğrenildi.

Garanti galibiyet emri

Fenerbahçe camiasında büyük çoğunluk G.Saray karşısında fark hesapları yaparken Teknik Direktör Aykut Kocaman ise temkinli ve de takıma uyarı yapmaktan geri kalmıyor. Sarı Lacivertilerin genç çalıştırıcısı takımla yaptığı toplantıda fark düşüncesini kafalarından çıkarmalarını ve kendilerini sadece galibiyete motive etmelerini istedi. Kocaman'ın 'Farkla işimiz yok. Rakibe saygı duyacağız, tamam. Kendi oyunumuzu sergileyeceğiz. Gerisi bizi hiç ilgilendirmiyor. Yolumuzu açmak için kesinlikle galibiyeti kovalayacağız. Kimse maçta gereksiz havaya girmesin. Maçı riske atmaktan kaçının. Önemli bir maç ama alacağımız galibiyetin maratonda avantaj getireceğini unutmadan gücünüzü sahaya yansıtın'dediği öğrenildi.


Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı öncesi  heyecan dorukta! FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı öncesi  heyecan dorukta!FENERBAHÇE - GALATASARAY CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı öncesi  heyecan dorukta!FENERBAHÇE MARŞI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı öncesi  heyecan dorukta!GALATASARAY MARŞI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı öncesi  heyecan dorukta!FENERBAHÇE 3 - GALATASARAY 2  YIL: 1989 İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı öncesi  heyecan dorukta!FENERBAHÇE 5 - GALATASARAY 2 YIL : 1991-1992 İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı öncesi  heyecan dorukta!FENERBAHÇE - GALATASARAY NOSTALJİ FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı öncesi  heyecan dorukta!YAZARLARIN DERBİ GÖRÜŞLERİ İÇİN TIKLAYINIZ


Lig TV'den Fenerbahçe - Galatasaray maçını izlemek için tıklayınız