Burhaniye'de Asayiş Masaya Yatırıldı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, İlçe Güvenlik Danışma Kurulu'nda, ilçenin huzuru masaya yatırıldı.

Burhaniye'de Asayiş Masaya Yatırıldı
Kaymakam Ali Uslanmaz'ın başkanlığındaki toplnatıda, İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin çalışmalarının masaya yatırıldı.
Kaymakam Ali Uslanmaz, Burhaniye'nin çok huzurlu bir ilçe olduğunu bunun korunması için her türlü öenlemin alınması gerekeni bildirdi.
Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği çalışmaların slayt şekilde gösterildiği toplantıda, 16 madde halinde ele alınan öneriler dile getirildi. 'Alo 155' Polis İmdat telefonunun sık kullanılmasını isteyen emniyet yetkilileri, Toplum Destekli Polislik Hizmetleri kapsamında bu güne kadar 13 bin 211 kişiye ulaşıldığını kaydetti. Mahallelerde düzenlenen düğünlerde oğlak, koç veya içki parası adı altında düğün sahiplerinden para alınmasının önüne geçilmesine çalışıldığını belirten yetkililer, bu konuda ihbar beklediklerini söylediler. Kaymakam Ali Uslanmaz, "Polisimiz her zaman halkın arasındadır. Dağıtılan broşürlerle vatandaşlarımız uyarılmaktadır. Polis okul önlerinde önlem almaktadır. Çocuklar arasında polis amca imajı yaygınlaşmıştır. Burada da çalışmalarını bizimle paylaşmaktadırlar" dedi. Toplum Destekli Polislik Hizmetlerini desteklediklerini belirten Belediye Başkanı Fikret Akova ise" Polisimiz başarılı hizmetler yapmaktadır. İlçemizdeki tenekeli mahallede sorun vardır. Zeytincilik organize sanayi kurulduğunda buradaki sorun da ortadan kalkacaktır" dedi. Polisin çalışmalarını takdirle izlediklerini belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Karanfil Bilgin de" Eskiden okul önlerinde sıkıntılar yaşanıyordu. Toplum Destekli Polislik hizmetleri bu sıkıntıyı bitirdi. Okul önlerinde görev yapan polisler huzuru sağlıyor. Hepsine teşekkür ediyoruz" dedi. Toplantıya Kaymakam Ali Uslanmaz ve Belediye Başkanı Fikret Akova'nın yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Rafet Kantar ve kurul üyesi daire amiri ve muhtarlar da katıldı.