Amerikan Firması Kahta'da Bir Okulu Onardı

Amerikan UTİ Worldwide INC Taşımacılık Ltd. Şirketi Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bir köy okulunu onarıyor.

Kahta ilçesine bağlı Göçeri Köyü İlköğretim Okulu, Amerikan UTİ Worldwide INC Taşımacılık Ltd. Şirketi tarafından bakım ve onarımdan geçiriliyor. Dünya genelinde 450 ofisi ve 21 bin çalışanı olan UTİ Worldwide INC Taşımacılık Ltd. Şirketi, Göçeri İlköğretim Okulu'nu baştan sona yenileyerek yeni bir okul görünümü kazandırdı.
Şirketin İstanbul temsilcisi Adıyamanlı Mehmet Azizoğlu aracılığıyla gerçekleştirilen tadilatın toplam maliyetinin 52 bin TL bulduğu açıklandı. Okulun baştan sona bakım ve onarımını şirketin bayan elemanlarının da olduğu İstanbul ofisinde çalışan personel yaptı.
Okulun iç ve dış cephe boyası, ek bina iç ve dış cephe boyası yapıldı. Ana ve ek bina alt yapısı, zemin döşemeleri, lambaları, mutfak malzemesi tuvalet ve lavabo taşları tamamen yenilenirken kapı ve pencere gibi yerler de tadilattan geçirildi.
Kahta İlçe Milli Eğitim Müdür Sadun Kılınç, çocukların daha güzel bir ortamda eğitim görmesini sağlayan firmanın Türkiye Temsilcisi Mehmet Azizoğlu ve çalışanlarına teşekkürlerini illetti.