Ustura ile yaralanan lise öğrencisinin yardımına annesi koştu

Maltepe'de kimliği belirsiz kişiler tarafından evlerinin önünde ustura ile yaralan lise öğrencisinin yardımına annesi koştu. Oğlunu kucağına alarak yü

Maltepe'de kimliği belirsiz kişiler tarafından evlerinin önünde ustura ile yaralan lise öğrencisinin yardımına annesi koştu. Oğlunu kucağına alarak yüzünü okşayan anne ve oğlu olay yerinde birlikte gözyaşı döktü.

Olay öğle saatlerinde Maltepe Zümrütevler Mahallesindeki evine gelen Küçükyalı Endüstri Meslek Lisesi birinci sınıf öğrencisi Gaffur Rahim T. (15), bir süre evde oturduktan sonra yine dışarıya çıktı. Henüz evlerinin bulunduğu sokaktan ayrılmadan Taştan'ın yanına gelen kimliği belirsiz 3 kişi lise öğrencisine önce 'Gaffur sen misin' diye sorduktan sonra ustura ile saldırdı.

Belinden yaralanan T., kanlar içinde yere yığıldı. Bu sırada olayı duyan anne Ayşe T. de evden koşarak oğlunun yanına geldi. Oğlunu kucağına yatıran Ayşe T. oğlunun bir yandan yüzünü okşayarak acısını dindirmeye çalışırken bir yandan da oğlu ile birlikte gözyaşı döktü.

Bu sırada yaralı gencin akrabası olduğu öğrenilen bir genç de telefonla görüştüğü sağlık ekiplerine olay yerine gelmekte geç kaldıklarını ileri sürerek tepki gösterdi. Yaralı öğrenci daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalesini yapmalarının ardından Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen Gaffur T.'nin polis ekiplerine verdiği bilgide kendisine saldıranların kendisi yaşlarında olduğunu, ve içlerinden birinin okul forması giydiğini söylediği öğrenildi.