HEPAR basın toplantısında polisin güvenlik önlemi

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR)'nin Sivas teşkilatı tarafından düzenlenen basın toplantısına 10 partili katıldı. Açık havada yapılan toplantıda partili

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR)'nin Sivas teşkilatı tarafından düzenlenen basın toplantısına 10 partili katıldı. Açık havada yapılan toplantıda partililerin iki katı polisin güvenlik önlemi alması ise dikkat çekti.

Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu'nun genel başkanı olduğu Hak ve Eşitlik Partisi'nin (HEPAR) Sivas Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Güreli, Atatürk'ün Nutku ve Gençliğe Hitabesi'nin yıl dönümü nedeniyle bir basın toplantısı düzenledi. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen açık hava toplantısına Güreli ile birlikte toplam 10 partili katıldı. Basın açıklaması sırasında alanda partililerden daha fazla polisin güvenlik önlemi alması ise dikkat çekti.

HEPAR Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Güreli, bir arkadaşına Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni okutarak, tahlilini yaptı. Toplantıda daha sonra Gençliğin Ata'ya Cevabı okundu. Son olarak Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Güreli, az sayıdaki partile Türk Gençliği'nin Andı'nı yaptırdı. Grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.