Adanaspor, kötü gideşe dur demek istiyor

Bank Asya 1. Ligi'nde henüz 3 puanla tanışamayan Adanaspor, pazar günü oynayacağı Tavşanlı Linyitspor maçını kazanarak geçmişe sünger çekmek istiyor.

Bank Asya 1. Ligi'nde henüz 3 puanla tanışamayan Adanaspor, pazar günü oynayacağı Tavşanlı Linyitspor maçını kazanarak geçmişe sünger çekmek istiyor. Hazırlıklarını tamamlayan turuncu–beyazlı takımda kırmızı kart cezalısı Recep Yıldız dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Son antrenman öncesinde futbolcular ve teknik heyet sahada kurban kesip, dua ederek kötü gidişe son vermek istiyor. Adanaspor'un başarılı savunma oyuncusu Koray Şanlı, zor bir karşılaşma oynayacaklarını fakat erken gol bularak maçı kolay bir şekilde kazanmak istediklerini söyledi.

Lig de her maçta farklı sonuçlar ortaya çıktığını ifade eden Şanlı, "Kağıt üzerinde favori olmak önemli değil. Rakip kim olursa olsun sahada mücadele etmek ve terinizin son damlasına kadar savaşmanız gerekiyor. Tavşanlı takımını asla hafife almıyoruz. Sahada herkes elinden geleni yapacaktır.B unun en güzel örneğini Boluspor-Diyarbakırspor maçında gördük. Şampiyonluk adaylarından Boluspor son saniyelerde beraberliği kurtardı. Tek düşüncemiz yarın sahadan galibiyetle ayrılmaktır."dedi.