Paü Hastanesi'nde Temel Atma Töreni

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde mevcut 5 blok arasındaki bağlantıyı sağlayacak olan Atilla Özdemir Bloku'nun temel atma töreni gerçekleştirildi.

Paü Hastanesi'nde Temel Atma Töreni
Dok-San Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Özdemir tarafından yapımı üstlenilen bağlantı bloğunun temel atma törenine Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, PAÜ Rektörü Necdet Ardıç, Denizli Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Zolan, hayırsever işadamı Atilla Özdemir ve ailesi, akademisyenler ve çok sayıda davetli katıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan Dok-San Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Özdemir, "Pamukkale Üniversitesi'nin bundan daha büyük başarılara hazırlıklı olmasını, yatırımların devamını ve Denizli halkının her zaman yardımcı olacağını temenni ediyorum" dedi.
Yaklaşık üç yıl önce başlatılan hastaneyi büyütme çabalarının hayırseverlerin katkısıları ile sona geldiğini belirten Pamukkale Üniversitesi Rektörü Fazıl Necdet Ardıç ise hastane binalarının birbirine bağlanmasını sağlayan anahtar noktanın Atilla Özdemir tarafından yapımının üstlenildiğini kaydetti. Rektör Ardıç, "Mayıs ayında ödenek yetersiz geldiğinde hayırseverlerimizin desteği yağmur gibi yağdı. Bizler elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz ve üniversitemizi büyütmede, Denizli halkıyla daha farklı projelerde birlik olacağız" diye konuştu.
Konuşmaların ardından kurban kesilerek, inşaatın temeli için birlikte düğmeye basıldı.