Kügiad Başkanı Ahmet Volkan Turgut:

KÜGİAD yöneticileri ve Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Kütahya'da özellikle turizm alanında yapılan yatırımların etkisini gösterdiği konusunda görüş birliğine vardılar.

Kügiad Başkanı Ahmet Volkan Turgut:
Kütahya Genç işadamları ve Yöneticileri Derneği Başkanı Ahmet Volkan Turgut ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Şükrü Kocatepe'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette KÜGİAD heyetinde Başkanı Turgut'un yanı sıra Yönetim Kurulu üyeleri Mithat Delen, Mustafa Aktaş, Erol Akdemir, Zafer Bintepe, İbrahim Gerguz, Recep Çağdaş ve eski KÜGİAD Başkanı Mehmet Akdemir de hazır bulundu.
KÜGİAD Başkanı Turgut, yapılan görüşmede turizm, yoncalı, yatırımcı ve yatırımlar ile kültürel miras gibi konuların ele alındığını söyledi. Turgut, "Valimiz Şükrü Kocatepe ile Yoncalı'da yerel yatırımcıların gayreti sonrasında gelişen turizmi, yapılan yatırımlar sonrası Yoncalı'nın önünün açıldığı konusunda görüş birliğine vardık. Bu noktada Sayın Valimiz, yerel yatırımcıların Yoncalı'ya önem verdiklerini ifade etmiştir."dedi.
Turgut, Germiyan Sokak'tan başlayıp Hisar'a kadar olan güzergâhın tarihi ve kültürel bir turizm alanı haline geldiğini ve bu noktada tüm Kütahya halkının ve Kütahyalı iş adamlarının katkısının yadsınamaz olduğu konusunun da görüşüldüğünü ifade ederek, "Yapılan çalışmalarla söz konusu güzergâha daha fazla tur şirketinin geldiği açıkça görülmektedir. 2011 yılı Kütahya için turizm açısından çok kazançlı bir yıl olacak şeklinde konuştu.