Doğan Ürgüp Hak-sen Yönetimini Kabul Etti

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Ulaştırma ve Demiryolu Hak Sendikası (HAK-SEN) Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Peker, Yerel Haksen İl Temsilcisi Yunus Hangüney ve yönetimini makamında kabul etti.

Ziyarette konuşan Ulaştırma ve Demiryolu Hak Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Peker, "Belediyenin yapılan hizmetlerini takip ediyoruz. Bize göre yapılması gereken şeyler de var, yapılan çok güzel şeyler de var. Yapılan çalışmalar şehrimize ayrı bir güzellik katıyor" dedi. Sivas'ta ikamet edip de, Sivas'ın dışında kayıt olanların Sivas'a getirilmesi gerektiğini söyleyen Peker, bu noktada yapılacak hizmetlerin Sivas'a dönüşü olacağını dile getirdi. Yenişehir'deki eski fuar alanı hakkında düzeltmeler yapıldığını ve Sivas'ın güzel bir konuma getirilmesi için çalışmaların devam etmesi gerektiğini söyleyen Abdullah Peker, "Meydanda tarihi dokuya zarar vermeden güzel şeyler yapılıyor, Atatürk Caddesi'ndeki kaldırım yenileme çalışmaları çok uzadı fakat tamamlandığında Sivas için farklı bir güzellik olacak" şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Ulaştırma ve Demiryolu Hak Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Peker, Yerel Haksen İl Temsilcisi Yunus Hangüney ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Ürgüp, önemli olan yapılan işlerin objektif bir şekilde kabul edilip, bunun hakkının verilmesi, yapılmayan işlerin de doğru bir şekilde tenkitinin yapılması gerektiğini söyledi. Sivas Belediyesinin ciddi bir hareket içerisinde olduğunu dile getiren Ürgüp, "Yaptığımız çalışmalarla son iki yıldır Sivas'ımız bir şantiye haline döndü. Atatürk Caddesi'nde işin uzamasının bize göre makul sebepleri var. Bunların arkasına sığınmıyoruz ama fiilen olan bir hadisedir" dedi.
Başkan Ürgüp, "TEDAŞ ve TELEKOM'un aynı yerde çalışması, içme suyu hatlarının aynı yerden geçilmesi, üniversite bağlantısının yapılması, yine Dörtyol'dan su hattının geçirildiği dikkate alınırsa Atatürk Caddesi'nde yapılan çalışmalarımızda etkili oldu. Celal Bayar Caddesinde bulunan parsel bağlantılarının çürümüş olması nedeniyle parsel bağlantılarını tekrar değiştirdik. Bu çalışmalarla birlikte, Atatürk Caddesi'nde hem Fen İşlerimiz hem de Park Bahçe Müdürlüğümüz tarafından yapılan bir takım çalışmalar sonucu buradaki iş uzadı. Bu arada MOBESE hatları oradan geçiyordu. MOBESE hatlarının da fazla derinde olmadığı ve ekip yerini tam tespit edemediği için bir haftada o zamanımızı aldı. MOBESE hatlarının yeniden yapılanması, onun dışında yollar belli genişlikte yapıldı. Belli standart uygulandı. Gidiş gelişi aynı şekilde düzenledik. Araçlar için araç parkları oluşturduk" dedi" şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, "Sivas'ı daha yaşanır, daha güzel, daha kültürel bir şehir haline getireceğini" sözlerine ekledi.