Gençlerbirliği: 2 - Antalyaspor: 3

Stat: Ankara 19 Mayıs

Hakemler: Serkan Çınar, Serkan Ok, Kemal Yılmaz

Gençlerbirliği: Serdar 4, Orhan Şam 4, Aykut 4, Kulusic 4, Murat Kalkan 4, C

Stat: Ankara 19 Mayıs

Hakemler: Serkan Çınar, Serkan Ok, Kemal Yılmaz

Gençlerbirliği: Serdar 4, Orhan Şam 4, Aykut 4, Kulusic 4, Murat Kalkan 4, Cem Can 5, Harbuzi 5 (Dk. 64 Alpaslan ?), Oktay 4 (Dk. 46 Soner 4 ), Serkan 4, Ermin Zec 6, Billy Mehmet 6 (Dk. 72 Mahmut 4)

MP Antalyaspor: Ömer 5, Erkan 6, Radeljic 5, Deniz 7, Yenan 7, Kerem 7, Sedat 6 (Dk. 87 Ertuğrul ?), Uğur İnceman 6, Ali Zitouni 4 (Dk. 35 Kenan 4 - Dk. 67 Proment 5), Tita 6, Veysel 7

Goller: Dk. 4 Billy Mehmet (Pent), Dk. 62 Ermin Zec (Gençlerbirliği), Dk. 30 Kerem, Dk. 78 ve 82 Tita (MP Antalyaspor)

Kırmızı kartlar: Dk. 67 Alpaslan (Gençlerbirliği), Dk. 90 Yenan (MP Antalyaspor)

Sarı kartlar: Serkan, Kulusic, Orhan, Ermin Zec (Gençlerbirliği), Yenan (MP Antalyaspor)

Gençlerbirliği iki kez öne geçtiği MP Antalyaspor karşısında maçı 3-2 kaybetti.

Ligin alt sıralarından kurtulma telaşı içerisinde olan başkent ekibinde çalışan orta saha dikkatlerden kaçmazken, defansta ise yapılan hatalar maçın skorunu tayin etti.

Konuk ekip MP Antalyaspor ise beraberlik için geldiği Ankara'da rakibinin on kişi kalmasıyla birlikte oyunda ağırlığını hissettirdi. Brezilyalı Tita ise attığı iki gol ile maça damgasını vuran isim oldu.

İkinci yarıda Gençlerbirliği daha hızlı ve atak bir futbol ortaya koydu. Konuk ekip MP Antalyaspor ise kontrataklarla gol aradı.

59. dakikada Deniz Barış'ın pasında Veysel ceza alanı içinde kafayı vurdu, top üstten auta çıktı.

62. dakikada gelişen bir Gençlerbirliği atağında, Radeljic'in kafa ile geri pasını kaleci Ömer ceza alanı yan çizgisinde kontrol etmeye çalıştı. Topu elinden kaçıran Ömer'in hatasını Ermin Zec affetmedi: 2-1.

66. dakikada baskısını arttıran Gençlerbirliği fazla pozisyon üreterek rakibini bunalttı. Bu dakika içerisinde rakip savunmayı çalımlayan Soner ceza yayı üzerinden sert vurdu top kaleci Ömer'de kaldı.

78. dakikada MP Antalyaspor skoru yeniden eşitledi. Sol çaprazdan Tita'nın kullandığı serbest vuruşta top ağlarla buluştu: 2-2

82. dakikada rakip savunmayı çalımlayan Tita penaltı noktasından sert vurdu ve skoru 3-2 yaptı.

Karşılaşmanın uzatma dakikasında Orhan Şam'ın müdahalesinde Veysel kendini yerde buldu. Hakem Serkan Çınar penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Veysel topu direğe nişanladı ve karşılaşma 3-2 MP Antalyaspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.