2440. Bölge Üye Adaptasyon Kampı Salihli'de Gerçekleştirildi

Rotary Kulüplerine üye olan yeni rotaryenler 2440. Bölge Adaptasyon Toplantısı'nda bir araya geldi.

2440. Bölge Üye Adaptasyon Kampı Salihli'de Gerçekleştirildi
Manisa'nın Salihli ilçesinde Hotel Lidya Sardes'te gerçekleştirilen Uluslar arası Rotary 2440. Bölge Üye Adaptasyon Kampı'na Salihli Rotary Kulübü Başkanı Canpolat Onuş ve geçmiş dönem başkanının yanı sıra çok sayı da yeni Rotaryen katıldı.
İki gün süren toplantının ilk günü saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Ev sahipliği yapan Salihli Rotary Kulüp Başkanı Canpolat Onuş açılış konuşmasının ardından 2440. Bölge Üyelik ve Büyüme Komisyonu Başkanı Esen Balıbek konuşma yaparak çalışmalar hakkında üyelere bilgi verdi. Açılış konuşmalarından sonra dönem Guvernörü Yeşim Yöney 'Dünya ve Ülkemizde Rotary' konulu bir sunum gerçekleştirirken, Bölge Sekreteri Aslı Musal 'Rotary'nin Uluslar arası Boyutu' konulu bir konuşma yaptı.
Yeni üyeleri bilgilendiren Yöney, "Rotary kulüpleri, iş ve meslek yaşamında başarıya ulaşmış yüksek ahlak değerlerine sahip insanların bir araya gelerek birikimlerini ve olanakları içinde yaşadıkları toplumla paylaşmak üzere T.C. Dernek Yasasına uygun olarak kurulmuştur. Dünyada 168 ülkede 31 bini aşkın Rotary derneğinde bir milyon 200 bin rotaryen gönüllü olarak hizmet veriyor" dedi.
Toplantının ikinci bölümünde ise Faik Tokatlıoğlu 'Rotary Yaşamı' ve Gökşin Akçalı 'Rotary Ailesi ve Gençlik Programları' konulu sunumlar gerçekleştirdi. Rotary Kulüp 2440. Bölge Adaptasyon Toplantısı sertifika dağıtım töreni ile sona erdi.