İyidereliler'den vekil kaymakama teşekkür ziyareti

Rize'nin İyidere ilçesi halkı ve yöneticileri, Kaymakam Bülent Uygur'un askere gitmesiyle 15 ay ilçeye vekâlet eden Derepazarı ilçesi Kaymakamı Ali İk

Rize'nin İyidere ilçesi halkı ve yöneticileri, Kaymakam Bülent Uygur'un askere gitmesiyle 15 ay ilçeye vekâlet eden Derepazarı ilçesi Kaymakamı Ali İkram Tuna'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Tuna'nın makamında gerçekleşen ziyarette İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, AK Parti İyidere İlçe Başkanı Sabit Karafazlı, İyidere İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Çakır, Süleyman Uzun, İyidere Spor Kulübü Başkanı Abdullah Mete ve Derepazarı Belediye Başkanı Şaban Kalça yer aldı.

İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete yaptığı konuşmada, Kaymakam Tuna'nın ilçeye vekâlet ettiği zaman zarfında çok önemli hizmetlerde bulunduğunu, bu nedenle kendilerine minnettar olduklarını söyledi.

İyiderespor adına Başkan Abdullah Mete, Kaymakam Tuna'ya plaketini sunarak, "Kaymakamımız futbol takımımıza verdiği her türlü destekle yanımızda olduğunu hissettirmiştir." dedi.

Kaymakamı Ali İkram Tuna da "Demek ki güzel şeyler yapmışım. Aradan geçen bunca zamandan sonra bile hatırlanmak güzel. Mutlulukla, zevkle çalıştım. İyidereli ilçesine sahip çıkıyor, bunu gördüm. En ufak bir kırgınlığım olmadı. İyi bir iletişimle dostluklar edindim. Kadirşinas İyiderelilere çok teşekkür ediyorum. Bu ziyareti gerçekleştiren, katılan ve organize eden herkese en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.