Vali Erkmen Cemevi İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Honaz ilçesi ile merkeze bağlı Pınarkent beldesini ziyaret eden Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Pınarkent beldesinde inşaatı süren cemevinde incelemelerde bulunarak, halkı bölmek isteyenlerin oyununa gelmeyeceklerini söyledi

Vali Erkmen Cemevi İnşaatında İncelemelerde Bulundu
Honaz ilçesi ile merkeze bağlı Pınarkent beldesini ziyaret eden Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Pınarkent beldesinde inşaatı süren cemevinde incelemelerde bulunarak, halkı bölmek isteyenlerin oyununa gelmeyeceklerini söyledi.
Vali Yavuz Erkmen'in inceleme gezilerine İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Fuat Güney, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu ve İl Tarım Müdürü Yusuf Gülsever katıldı. İlk olarak Kars Vali Yardımcılığından Honaz Kaymakamlığına atanan Turgut Gülen'i makamında ziyaret eden Vali Erkmen ve beraberindeki heyet Kaymakam Gülen'e yeni görevinde başarılar diledi. Kaymakam Gülen ve Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Vali Erkmen ve beraberindeki heyete Honaz'ın sosyal ve ekonomik durum ile sorunları hakkında bilgi verdi. Honaz Belediye Başkanı Devecioğlu, sanayinin yanı sıra önemli bir tarım ilçesi olan Honaz'ın bu yıl ekonomik olarak refah seviyesinin biraz daha yükseldiğini söyledi. Honazlı çiftçilerin bu yıl ayva, kiraz ve domatesten iyi kazanç elde ettiklerini belirten Devecioğlu, üreticilerin ürünlerinin fiyat durumundan memnun olduklarını kaydetti.söyledi.
Honaz Kaymakamlığı'nı ziyaretin ardından Pınarkent beldesine geçen Vali Erkmen ve beraberindeki heyet, PTT Bank Şubesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Şubeye gelen gönderileri inceleyen Vali Erkmen, bazı gönderilerin alıcılarına ulaştırılmasının geciktiğini görünce görevliyi uyararak, gönderilerin zamanında alıcılara ulaştırılması gerektiğini, gecikme durumunda alıcıların mağdur olduğunu söyledi.
Belediye Başkanı Ali Taşdemir'i makamında ziyaret eden Vali Erkmen ve beraberindeki heyet, ardından Anadolu Aleviliği Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından yaptırılan ve halen inşaatı sürmekte olan Cemevi'ni ziyaret eden Vali Erkmen ve beraberindeki heyet, dernek başkanı Kazım Özler'den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Dernek Başkanı Kazım Özler, Cemevi'nin derneğin imkanları ile yapılmakta olduğunu ancak kısıtlı imkanlarla inşaatın yavaş ilerlediğini söyledi. Vali Yavuz Erkmen, halkı bölmek ve parçalamak için çeşitli oyunlar oynandığını ifade ederek, "Ama biz millet olarak bu oyunlara alet olmayız. İster Alevi olalım, ister Sünni olalım, ister Türk olalım, ister Kürt olalım, biz tek bayrak altında ve vatanımız için çalışıyoruz. Bu güzel bayrak altında, büyük önderin gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesine çıkmak için hepimiz çalışacağız. Bizim için esas olan insanımızın refahı, huzuru, mutluluğu, birliği ve beraberliğidir. Amaç birlik ve beraberlik içinde sonsuza kadar yaşamaktır" diye konuştu.
Ziyaretin ardından Vali Erkmen ve beraberindeki heyet cemevi inşaatında incelemelerde bulundu.