Marka'dan Kobi'lere 15 Milyon Lira Destek

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın (MARKA) KOBİ'lerin rekabet gücünü arttırmak maksadıyla geliştirdiği 15 milyon TL'lik destek programı Düzce'de tanıtıldı.

Marka'dan Kobi'lere 15 Milyon Lira Destek
Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce ve Yalova illerinin gelişip kalkınmasını hedefleyen MARKA, bu illerdeki KOBİ'ler için hayati önem taşıyan bir programı devreye soktu. "KOBİ'lerin rekabet gücünün artırılması mali destek" adı altında başlatılan programın Düzce bilgilendirme toplantısı Valilik Toplantı Salonu'nda yapıldı.
Toplantıya Vali Yardımcısı İlhan Turgut, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, İl Genel Sekreteri Kenan Üstünel, Marka Genel Sekreteri Arkan Ayan ve çok sayıda davetlinin katıldığı toplantıda, 15 milyon TL hibe için nasıl projelendirme yapılacağı ve bu projelerin nasıl bir değerlendirme sürecinden geçeceği konusunda bilgiler aktarıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Turgut, Planın ilk aşaması olan KOBİ'lerin rekabet gücünün arttırılması mali destek programı olduğunu belirterek "Umarım yaptığımız projelerle 15 milyondan en büyük payı biz alarız" dedi.
Toplantıda ayrıca son müracaat tarihinin 31 Aralık 2010 mesai saati bitimi olduğu bildirildi.