Kent Konseyi Kadın Meclisi Kocasinan'da

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Kayseri'de hanımların sosyal hayata önemli katkılar sağladığını belirterek, belediyelerin hanımlara desteğinin her zaman devam edeceğini söyledi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Prof. Dr. Asuman Gölgeli, üyeler Pembegül Selman, Nihal Şerbetçioğlu, Zuhal Gözüküçük, Yeliz Yıldırım ve Füsun Makbule Varol Yeşiltaş'la birlikte Başkan Bekir Yıldız'ı makamında ziyaret ederek faaliyetleriyle ilgili destek isteyip kadınlarla ilgili projelerini anlatan bir dosya sundu.
Yıldız, belediyelerin birinin taahhüdünün hepsinin taahhüdü anlamına geldiğini belirterek, "Bu şehrin gelişimi, ilerlemesi için herkes üstüne düşen görevi layıkıyla yapacak. Siz bir taraftan biz bir taraftan şehri düzenleyeceğiz. Dışarıdan insan gelip şehri düzenlemeyecek" dedi.
Kadın Meclisi'nin çalışmalarını takip ettiğini vurgulayan Yıldız, "Başarılar diliyorum. Bu şehirde yaşıyorsak, bu görevde bizlere verildiyse mecburen yük bizim ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu tarz çalışınca eminim ki sonuçta alınabilecek. Kolay gelsin diyorum. Çalışmalarınıza Kocasinan Belediyesi'nin ne katkısı olacaksa biz her zaman hazırız. Bizi kayıtsız bir üyeniz gibi düşünebilirsiniz" şeklinde konuştu.
Kadın Meclisi Başkanı Prof. Dr Gölgeli de yaptığı konuşmada, "Çalışma esaslarını tespit etmek için bir yönerge hazırladık ve bunu uyguluyoruz. Hep beraber çok emek verdik. 2. Olağan, 3. Genel Kurulumuzu yaptık. Kent Konseyi'ne, Büyükşehir Belediye Meclisine göndereceğimiz tavsiye kararları ve isteklerimizi hazırladık. 5 proje şeklinde Kent Konseyi Genel Kurulu'ndan geçirdik. Artık Büyükşehir Belediye Meclisinin takdirlerine kalmış. Her türlü desteği biz Büyükşehir Belediyesi'nden görüyoruz. Melikgazi Belediyesi de aynı şeyleri söyledi. Sizden de tabi bu destekleri göreceğimize inanıyoruz" diye konuştu.