Kış Oyunları'ndaki Taşımacılığa Talip Var

Erzurum Öğrenci Servisleri ve Personel Taşıyıcıları Derneği Başkanı İsvandiye Altun, 2011 Kış Oyunları organizasyonundaki tüm ulaşım görevini üstlenmeye hazır olduklarını söyledi.

26 Ocak - 7 Şubat tarihleri arasında yapılacak 25'inci Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'nda sporcu ve turistlerin taşıma işine talip olduklarını belirten Öğrenci Servisleri ve Personel Taşıyıcıları Derneği Başkanı İsvandiye Altun, "Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum için bir fırsat olan Kış Oyunları'nın iyi değerlendirilmesi gerektiğini söylemişti. 100'ü şehirlerarası donanıma sahip 600 araç, 50'si tercüman olmak üzere bin 200 personelle oyunlardaki tüm ulaşım görevini üstlenebiliriz" dedi.
İlk ve ortaöğretim sömestr döneminde yapılacak oyunlarda görev almak için kamu kurum yöneticilerinden destek beklediklerini kaydeden Altun, "2011 Koordinatörlüğü yeterliliğimizi görmek adına deneme çalışması da yaptırabilir. Organizasyon öncesi nasıl hareket edilmesi konusunda gerekli bilgileri bize aktarabilirler. Tüm bunlara açığız. Erzurum'un ev sahipliği yapacağı organizasyonda Erzurumlular olarak görev almak istiyoruz" diye konuştu.