Adanalı 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Adanalı, 74. bölümüyle 2 Ekim Cumartesi günü ATV ekranlarında olacak. İşte Adanalı'nın 74. yeni sezon fragmanı...

Adanalı 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Adanalı dizisinin 74. bölüm fragmanı yayınlandı.Adanalı dizisinde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Adanalı dizisi 74. bölümünde neler olacak? Adanalı dizisi 74. bölüm yorumlarını sitemize yapabilirsiniz. Adanalı dizisi 2 Ekim Cumartesi akşamı ATV'de saat 20:00'de yayınlanacak.


ADANALI DİZİSİ 74.BÖLÜM ÖZETİ

Alex bankaya kredi başvurusunda bulunur. Kredi talebi onaylanmayınca işi kendi yöntemleriyle çözmeye karar verir. Ancak asıl amacı para değil; kimliğini bilmediği, İstanbul'da adaleti sağlayan "M"ye ulaşmaktır.

Maraz Ali ise okuldan fırsatını bulup çıktığı zamanlarda, şehirde adaleti sağlamaya devam etmektedir. Bir yandan da Maya'nın çalışmalarına yardımcı olmaktadır. Maraz Ali, Maya'nın hiç beklemediği bir şey yapar ve Maya'yı her şeyin başladığı yere yani oto yıkama dükkanına götürür.
Adanalı, Engin ve diğerleri yolda gelirken yanlarından hızla geçen bir araba Adanalı'nın arabasına ateş açar. Herkes korkuyla saklanırken, Pamuk'un hıçkırıkları duyulur. Adanalı, Pamuk'un peşlerine takıldığını öğrenince deliye döner. Pamuk'u Adana'ya geri göndermek için kollarını sıvar ancak bu o kadar da kolay olmayacaktır. Çünkü bela; İstanbul'a adım atar atmaz Adanalı'yı bulmuştur bile.