Ejder Kapanı bilet satış noktaları

Uğur Yücel, Berrak Tüzünataç ve Kenan İmirzalıoğlu'nun başrollerini oynadığı Ejder Kapanı filmini ilk siz izlemek istiyorsanız aşağıda verilen adreslerden bilet satış noktalarını öğrenebilirsiniz.

22 Ocak tarihinde gösterime girecek olan Ejder Kapanı’nın yönetmeni aynı zamanda filmin muhteşem oyuncularından biri olan Uğur Yücel. Filmin başrollerini ise Ezel dizisiyle hızlı yükselişine devam eden Kenan İmirzalıoğlu, Nejat İşler ve Ozan Güven paylaşıyor. Yardımcı rollerinde İlker Aksum, Ceyda Düvenci ve Berrak Tüzünataç’ı görebileceğimiz “Ejder Kapanı”nın biletleri Cinecity Sinemaları’nda ön satışa çıkarıldı.
Çocuk tecavüzcülerini öldüren bir katilin izinde adalet kavramının sorgulandığı filmde, iki deneyimli dedektif Abbas (Uğur Yücel) ve 'Akrep' Celal (Kenan İmirzalıoğlu) bir seri katilin peşine düşerler. Katilin kurbanları aftan yararlanıp çıkan çocuk tecavüzcüleridir. Dedektiflerin elindeki ipuçları askerden dönen Ensar'ı (Nejat İşler) işaret etmektedir.
Uğur Yücel, Kenan İmirzalıoğlu ve Nejat İşler’i bir araya getiren yılın en büyük aksiyon filmi olmaya aday olan “Ejder Kapanı” filmini ilk izleyenlerden olmak için yapmanız gereken tek şey Kozyatağı Wings Cinecity-Trio, Cinecity Olivium-Zeytinburnu veya Cinecity Kipa-Çiğli’yi arayarak veya www.cinecity.com.tr 'den online olarak biletinizi şimdiden almak.
Wings Cinecity - Trio/Kozyatağı 0216 315 10 10
Cinecity Olivium – Zeytinburnu 0212 546 96 96
Cinecity Kipa - Çiğli 0232 386 58 88
www.cinecity.com.tr