Başkan Çatalca Spor'a yemek verdi

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Pazar akşamı Çatalca Spor Yönetimi, Futbolcuları ve Teknik Heyetine Sofram Restaurant 'ta yemek verdi.

Başkan Çatalca Spor'a yemek verdi
Başkan Cem Kara Avcılar Belediye Spor karşısında 3-1 mağlup olan takıma moral vererek ‘’Daha hiçbir şey bitmiş değil, sezon uzun bir süreçtir. Her zaman söylediğim gibi sizlere kötü günde de desteklerimiz devam edecektir’’ dedi.

Belediye Başkanı Cem Kara Pazar akşamı Çatalca Spor Yönetimi, Futbolcuları ve Teknik Heyetini Sofram Restaurant’ta ağırladı. Programa Belediye Başkanı Cem Kara’nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Akın, Başkan Danışmanı Metin Sezer, Çatalca Spor Kulübü Başkanı Hasan Gökçe, Çatalca Spor Kulübü Yöneticileri ve Çatalca İlçe Spor Müdürü İsmail Tüfekçi katıldı.

Pazar günü Avcılar Belediye Spor ile oynanan maçta 3-1 mağlup olan Çatalca Spor futbolcularına moral yemeği veren Başkan Cem Kara burada yaptığı konuşmada; “Daha hiçbir şey bitmiş değil, sezon uzun bir süreçtir. Her zaman söylediğim gibi size olan güvenim ve desteğim tamdır. İyi günde herkes yanınızda olur ama önemli olan kötü günde de yanınızda bulunmak ve sizlere gerekli olan desteği vermektir. Yaz başında söylediğim gibi sizlerin her zaman yanındayım, yağmur, çamur, soğuk, kış dinlemeden sizleri destekleyeceğiz, başlarınız kesinlikle öne eğilmesin sezon sonunda ligde gerçekten hak ettiğiniz yerde olduğunuzu hep beraber göreceğiz’’ dedi. Sofram Restaurant’ta ki akşam yemeğinde takım futbolcuları ile sohbet edip moral veren Belediye Başkanı Cem Kara Belediye olarak kulübe ve futbolculara gerekli olan desteği vermeye devam edeceklerini hatırlattı. Başkan Cem Kara gecede futbolcularla tek tek ilgilenerek başarı dileklerinde bulundu.