Japonlar gibi beslenerek zayıflayabilirsiniz

Japonlar gibi beslenerek vücudunuzu toksinlerden arındırıp yaşama yeni bir başlangıç yapmak istermisiniz?

Japonlar gibi beslenerek zayıflayabilirsiniz
  İşte Japonların yıllarca kilo almaksızın sağlıklı veç ; kalmalarının sırları . .

Gö ; zleriniz ile yiyin
Japonların yemek sırrı yavaş ve kü ; ç ; ü ; k parç ; alar şeklinde kü ; ç ; ü ; k porsiyonlarda yemek yemektir . . Yemeğinizi yavaş yediğinizde beyninizde tokluk hissi oluşur ve az yersiniz .

Aldığınız kaloriyi azaltmak size acı vermez . Eka bir yiyecek yemeden , ç ; ikolata , cips , biskü ; vilerin yerine meyve , sebze ve ç ; orbaları tercih etmelisiniz .
Kü ; ç ; ü ; k porsiyonlar
Japonlar yemeklerini kü ; ç ; ü ; k tabaklar ve kaselerde almayı tercih ederler . Akşam yemeklerinde her şeyin azar azar tadına bakılır . Kü ; ç ; ü ; k porsiyonlarda yemek sağlıklı yaşama ve zayıf kalmalarında en ö ; nemli etkenlerden biridir .
Yapılan araştırmalara gö ; re , bü ; yü ; k tabaklarda servis edilen yemekler bitirilmeye ç ; alışıldığı iç ; in kilo almaya neden olmakta . Bü ; yü ; k tabaklar ile servis yapıldığında kişi % 45 daha ç ; ok yemek yiyebiliyor .

Bu sonuç ; hem iyi hem de kö ; tü ; ! Dü ; şü ; nmeden yenildiğinden dolayı kö ; tü ; , yiyeceklerin değerini değiştirmenize yardımcı olduğu iç ; in de iyi haber . Daha az yemek yemeye de alışılabilir .

Temel besin kaynağı pirinç ;
Japon diyetinde pirincin bü ; yü ; k yeri vardır . Bir kişi Gü ; nde 6 kezden fazla Pirinç ; yiyebilir . Kahvaltı dahil olmak ü ; zere hemen hemen her ö ; ğü ; nde kü ; ç ; ü ; k bir kasede pirinç ; yenir .

Yağ oranı dü ; şü ; k , kompleks karbonhidrata sahip olan pirinç ; birkaç ; kalorinin yü ; kselmesine sebep olabilir . Hamur işleri ve biskü ; viler gö ; beklenmeye neden olabileceğinden bunları tü ; ketmeyi azaltmanız gerekmekte . Japonya ' da ; iç ; eriğinde kalbinize yararlı yağlar bulunan pirinç ; , yağ eklenmeden sadece haşlanıp yenir .

Sebzeler lezzetlidir
Japonyada kadınlar haşlanmış , karışık sebzeleri yemekten ç ; ok hoşlanırlar . Kırmızı biber , kabak , taze fasulye , patlıcan , soğan , domates , yeşil biber , salata , havuç ; , ıspanak , pancar , şalgam , patates , mantar , deniz sebzeleri , patates gibi sebzeler beslenme alışkanlıklarında ö ; nemli yer tutar .

Bir ö ; ğü ; nde en az 4-5 farklı sebze yemeği servis edilir . Hiç ; kimse sabah kahvaltısında salata yemenin veya ç ; orba iç ; menin garip olduğunu dü ; şü ; nmez .

Ana yiyecek balık
Ö ; zellikle somon , tuna , sardalye , uskumru ve ringa balığı gibi yağlı balıklar , kalp iç ; in faydalı omega-3 kaynağıdır . Japonlar dü ; nyanın % 2 ' sini oluşturmalarına karşın dü ; nya balığının % 10 ' unu tü ; ketmektedirler .
Japonlar daha az kırmızı et tü ; kettikleri iç ; in ve kırmızı etin sebep olabileceği hastalık risklerinden korunmuş olurlar .

Soya faydalıdır
Soya yetiştirilmeye ve tü ; ketilmeye başladığından beri , kırmızı et kadar faydalı olduğu ancak daha az yağ iç ; erdiği bilinmektedir . Bu sebeple Japon yemeklerinde daha ç ; ok soya yağı kullanılmaktadır . Bunun yanı sıra soya , mayalanmış ç ; orba olarak da tü ; ketilmektedir .

Sağlıklı tatlılar
Japon tatlıları mevsim meyvelerinin karışımıdır . Dondurma ve kek gibi tatlı tü ; rlerini daha ç ; ok seven Japonlar , tatlının ardından bir fincan Japon yeşil ç ; ayı iç ; meyi ihmal etmezler . Sadece birkaç ; dü ; zenleme ile Japon diyeti uygulayabilir ve daha sağlıklı yaşayabilirsiniz .
Ö ; ncelikle her yerde olan beyaz yerine , kahverengi pirinç ; tü ; ketin . Sushi ' yi tercih ederken 2-3 damla soya sosu ilave etmeniz yeterli olacaktır .