Ankaragücü'nde Ersun Yanal'ın ismi gündemde

Pazar günü Ahmet Gökçek'in başına geçeceği Ankaragücü'nde ilk hedefin teknik direktör Ersun Yanal olacağı öğrenildi. Daha önce Ankaraspor'da teknik direktör Hikmet Karaman ile iyi anlaşamayan Gökçek'ler'in Karaman ile Ankaragücü'nde de yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ankaragücü'nde Ersun Yanal'ın ismi gündemde
 

Ankaragü ; cü ; ile Ankaraspor ' un birleşme kararı dü ; n yapılan toplantı sonrasında şekillenmişti . Aylardır devam eden ve bir tü ; rlü ; sonuç ; landırılamayan birleşme sonunda gerç ; ekleşti .

Hafta sonunda Ankara ' da yapılacak olan Ankaragü ; cü ; kongresinde iki takım yö ; neticileri ortak yeni bir yö ; netim oluşturacaklar . Bu sezon her iki takım Turkcell Sü ; per Lig ' de mü ; cadelesine devam edecek . Ö ; nü ; mü ; zdeki sezona ise Ankaraspor ' un satılması gü ; ndemde .

Ankaragü ; cü ; ve Genç ; lerbirliği ' nde kısıtlı sayılabilecek kadrolarla başarılı sonuç ; lar alan Ersun Yanal ' ın yeniden Ankara ' ya dö ; nmesi gü ; ndemde . Gö ; kç ; ek ailesinin bü ; yü ; k bir hayranlık duyduğu Ersun Yanal ' ı takımın başına getirmeyi ç ; ok istediği herkes tarafından biliniyor . Bu doğrultuda Ersun Yanal ' a ö ; nü ; mü ; zdeki haftalarda resmi teklifin yapılacağı ö ; ğrenildi .

Ersun Yanal ' ın bu teklife nasıl yaklaşacağı merak konusu olurken Lig TV ve FOX TV ' de yorumculuk yapan Yanal ' ın sö ; zleşmesinde herhangi bir kulü ; ple anlaşırsa sö ; zleşmesini feshedebilir maddesi bulunduğu belirtildi .