Tuncay Özkan'ın iddiasına yanıt verdi

Ergenekon davasında tutuklu sanık Tuncay Özkan'ın 'beni öldürtmek istedi' iddialarına AK Parti Milletvekili İhsan Arslan'dan yanıt geldi.

AK Parti Milletvekili İhsan Arslan, Tuncay Özkan'ın "Beni öldürtmek istedi" iddiasına yanıt verdi.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan, Tuncay Özkan’ın, kendisi tarafından öldürtülmek istendiğine yönelik iddialarını yalanladı. Tuncay Özkan’ın iddialarını 'büyük bir iftira' olarak niteleyen Arslan, iddialarla ilgili olarak yargı yoluna başvuracağını söyledi.

AK Partili İhsan Arslan, iddialara şöyle yanıt: “Büyük bir iftira. Ben ne Tuncay Özkan’ı ne de bahsettiği Muşlu kişileri tanımam. Hiçbir şekilde onlarla görüşmedim. Böyle bir konu dahi geçmedi. Kişiliğim, insanlığım böyle bir şeye engel. Tuncay Özkan iddiasını ortaya atarken madem telefon kayıtları var diyor neden bunları ortaya koymuyor. Elinde pek çok imkân var. İddiasını ispat etsin. Ben her şeyimi ortaya koymaya hazırım. Matkap davasını açan kişi benim. Artık pek çok şey belden aşağı inmeye başladı. Böyle bir iftirayla karşılaştığım için çok üzüldüm. İddialarla ilgili yargıya başvuracağım.”