Minikler 'Yaramaz Çocuk'u izledi

Bu hafta sonu minikleri ağırlayan Yıldırım Belediyesi Adile Naşit Tiyatrosu, 'Yaramaz Çocuk' isimli oyununu minikler için sergiledi.

Her hafta sonu Adile Naşit Tiyatrosunda sahnelenen çocuk tiyatrosu büyük ilgi görüyor. Yıldırım Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sahnelenen oyunları anne ve babalar çocukları ile birlikte seyrediyor. Bu hafta ‘ Yaramaz Çocuk’ isimli oyunun prömiyerini izleyen çocuklar hem eğlendi, hem öğrendi. Paylaşmayı, insan sevisini, mutlu olmayı ve düzenli olmayı tiyatroyla öğrenen çocukların mutluluğu gözlerinden okundu. Veliler, Yıldırım Belediyesi'ne eğitici tiyatro oyunlarından ötürü teşekkür etti.

Her hafta ücretsiz oyunlar sahnelendiğini belirten Adile Naşit Tiyatrosu Müdürü Engin Dörtkardeş, "Kısa sürede altı değişik çocuk oyununu sahneledik. Çocuklarımızın sosyal gelişimlerine katkı sağlayıp onların eğlenirken öğrenmelerini sağlıyoruz. Her hafta ücretsiz gösterimlerimiz devam edecek. Tüm çocuklarımız bekliyoruz" dedi.

Oyunu bu hafta Yeşilevler Münevver Özram İlköğretim Okulu, Özel Dalkıran Özel Eğitim Merkezi öğrencileri seyretti. ‘Yaramaz Çocuk’ her hafta sonu ücretsiz olarak sahnelenecek.