CHP'de Artı 1 TV krizi

Gezi olaylarından sonra CHP'nin desteği ile kurulan Artı 1 TV nasıl kapandı? Habertürk'ten Sevilay Yılman yazdı...

CHP'de Artı 1 TV krizi
CHP'de Artı 1 TV krizi
Gazete Habertürk köşe yazarlarından Sevilay Yılman, bugünkü köşe yazısında Artı 1 TV'yi kaleme aldı. Gezi olaylarının hemen ardından gezicilere destek amacıyla kurulan Artı 1 TV'nin kısa süre sonra maddi krize girdiğini aktaran Yılman, bu süreçte CHP'den kaynak arayışına girildiğini yazdı.

Yılman'a göre, CHP kanala sahip çıkarak maddi destek sağladı. Ancak kanal Erdoğan Toprak'ın da onayıyla Can Dündar'a emanet edilince işler değişti. Yılman bu süreci şöyle anlatıyor: Sonrasında da tahmin edeceğiniz gibi iş zıvanadan çıkıyor ve ekran bugün bir kısmı yurtdışında, bir kısmı hapiste olan kimi isimlerle dolup taşıyor. Besbelli görevi tamamlanınca da televizyon kapatılıyor tamamen.
 
Kanalın kapatılması ardından yaşananların CHP içinde konuşulmaya devam edildiğini aktaran Yılman, 'Kime dokunsam homurdanmalar eşliğinde bu konuyla alakalı bir şeyler fısıldıyor. Haklılar da. Zira CHP politikalarını ve düşüncelerini anlatma niyetiyle kurulan Artı 1 TV'ye şimdi haklarında türlü suçlama olan kimselerin çökmesi kabul edilir bir durum değil. Hesabı verilmeli. ' diye ekledi.

Köşe yazısının tamamı için tıklayınız