Sicaktan Bunalan Vatandaslar Atom Içerek Hem Serinliyor Hem Doyuyor
Gaziantep’te sicak havalardan bunalan vatandaslar, çesitli meyveler ve kuruyemislerin karisimindan hazirlanan atom içeceklerle hem serinliyor hem de doyuyor.

“Atom içerek serinliyoruz ve doyuyoruz”
Gaziantepli vatandaslar, sicak havalarda yemek yemenin zorlastigini belirterek, kendilerini tok tutmak ve serinlemek için atom içtiklerini söylüyor. Özellikle Agustos ayinin yüksek sicakliklari altinda, atom içecekler hem ferahlatici etkisiyle hem de besleyici yapisiyla vatandaslarin ilk tercihi haline geliyor. Sicak havalarda sik sik atom tükettigini söyleyen Sükrü Örnek isimli vatandas, “Bu sicaklarda yemek yemek zorlasiyor. Atom içecekler hem serinlememizi sagliyor hem de tok tutuyor. Içerisinde dogal meyveler oldugu için de saglikli bir tercih. Herkese bu içecekleri öneriyorum” dedi.
“Atom daha hafif ve doyurucu bir içecek oldugu için çok talep ediliyor”
Atom içecegi ile bilgi veren isletmeci Çetin Bayir, “Atomun içinde balli çerez var. Süt, muz, kavun ve mevsimindeki meyveler bulunuyor. Atom insanlari hem tok hem de dinç tutar. Talep oldukça yogun. Vatandaslar genellikle yemek yemek yerine atomu tercih ediyor. Atom daha hafif ve doyurucu bir içecek oldugu için çok talep ediliyor. Vatandaslar atomu çok begeniyorlar. Ayrica bir diger içeceklerimizde birçok hastaliga iyi gelmektedir. Atomu bir günde 300 tane satiyoruz. Bu durum yogunluga göre degisiyor. Atom içeceginin fiyati ise 50 TL. Diger içeceklerimizde 35 TL ile 50 TL arasinda degismekte” diye konustu.
