Edip Akbayram, 30 Yil Sonra Halk Konserinde Hayranlariyla Bulustu

Denizli Büyüksehir Belediyesinin uzun yillar unutulmayacak 30 Agustos Zafer Bayrami Konseri için Denizli’ye gelen Türk müziginin efsane ismi Edip Akbayram, 30 yil sonra tekrar halk konserinde Denizlililerle bulustugu için çok mutlu oldugunu ifade ederek “Iki günden beri heyecanimdan yatamadim” dedi.

Edip Akbayram, 30 Yil Sonra Halk Konserinde Hayranlariyla Bulustu
Denizli Büyüksehir Belediyesi 30 Agustos Zafer Bayrami kutlamalari kapsaminda usta sanatçi Edip Akbayram’i agirladi. Büyük usta son olarak 30 yil önce Denizli Belediyesinin misafiri olarak halk konseri vermesinin ardindan, Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu’nun davetlisi olarak yeniden Denizlililerle bir araya geldi. Konser öncesi düsünceleri paylasan efsane sanatçi Edip Akbayram, “Bütün samimiyetimle söylüyorum, iki günden beri heyecandan yatamiyorum. Öncelikle 30 sene sonra tekrar Denizlili dostlarla, müzikseverlerle beraber olmak, kavusmak beni çok mutlu ediyor. Ikincisi de çok onurlu bir bayramda o bayrami bir konserle kutlamanin heyecanini yasiyoruz. Üçüncüsü de tabii buradaki yerel yönetimlerin çok daha ciddi çalisacak bir partiye geçmis olmasi bizi çok mutlu etti. Seçimlerde bizi çok mutlu etti. Saniyorum Denizli bundan sonra yerel yönetimlerde çok daha güzel bir kent haline gelecektir” dedi.

Denizli denilince aklina ilk olarak Pamukkale ve unutulmaz halk ozani Özay Gönlüm’ün geldigini belirten usta sanatçi Akbayram, “Denizli deyince bir defa ilk akla gelen Pamukkale. Ikincisi de ünlü ozanimiz. Bunlardan baska aklimiza ne gelecek? Yani tabii ki dokuma, sanayi buna benzer bir takim güzellikler ama ilk akla gelen bu iki isim. Ben çok tesekkür ediyorum buradan Denizli halkina. Tekrar 30 Agustos’ta beraber olmanin mutlulugunu yasadigimi ifade etmek istiyorum. Sevgiler, saygilar sunuyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA