Konya Büyüksehir Vatan Ugruna Canini Ortaya Koyan Gaziler Için Kamp Düzenledi

Konya Büyüksehir Belediyesi, Gaziler Engelli Spor Kulübü bünyesindeki Gazi Polis Özel Harekat mensuplari için kamp programi gerçeklestirdi.

Konya Büyüksehir Vatan Ugruna Canini Ortaya Koyan Gaziler Için Kamp Düzenledi
Konya Büyüksehir Belediyesi Taskent Atabey Gençlik Kampi’nda gazi Polis Özel Harekat mensuplarina moral vermek amaciyla düzenlenen program 3 gece 4 gün sürdü. Çesitli sehirlerden gelen gaziler, rehabilitasyon amaciyla ok atma, doga yürüyüsü, denge oyunu ve açik hava sinemasi gibi etkinliklerle, dolu dolu bir kamp programi geçirdi.

“Bizler bu vatani karsiliksiz sevdik”

Gaziler Engelli Spor Kulübü Baskani Gazi Ömer Kula, kamp programinin kendileri için çok verimli geçtigini belirterek, “Buradaki imkanlar, bu vatan için bedel ödeyen gaziler için mükemmel. Buna benzer uygulamalarla kendimizi çok rahatlamis hissediyoruz. Konya Büyüksehir Belediyesi’nin gazilerimizin sosyal hayata rehabilitasyonu amaciyla düzenledigi bu kamp çalismasi bizleri çok mutlu etti. Sehit olmayi göze alamayan gazi olamaz. Bizler bu vatani karsiliksiz sevdik, bizler bu vatan için kol verdik, bacak verdik ama yikilmadik dimdik ayaktayiz” dedi.



“Gaziler unutulursa, maziler de unutulur”

2016 yilinda Sirnak’ta yaralanan gazi Salim Ögüt, program sayesinde sosyallesme imkani bulduklarini belirterek, “Bu iste emegi olan bütün arkadaslara, özellikle Konya Büyüksehir Belediyesi’ne çok tesekkür ederim. Burasi mükemmel bir yer. Burayi kim kesfetmisse, bizi buraya kim getirmisse Allah ondan binlerce kez razi olsun. Bu gibi kamplarin devami gelirse bizler de yasama biraz daha kuvvetli baglanabiliriz diye düsünüyorum. Gaziler unutulursa, maziler de unutulur” diye konustu.

Suriye’deki görevi sirasinda yaralanarak gözlerini kaybeden gazi Koray Tunçel de kampin çok dogal ve güzel bir ortama sahip oldugunu ifade ederek, “Burada hem kamp çalisanlarina hem de Konya Büyüksehir Belediyesi’ne bu hizmetlerinden dolayi sükranlarimizi sunuyoruz” dedi.

Etkinliklerin her katilimcinin fiziksel durumu gözetilerek hazirlandigini ve kampta zamanlarinin dolu dolu geçtigini dile getiren gazi Necmi Ketenci ise, “Çok mutlu olduk, her sey mükemmel, tam bizim istedigimiz gibi, hiçbir eksigimiz yok. Çok tesekkür ederiz” ifadelerini kullandi.

Gazi Halil Ari da Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay’a tesekkür ederek, kamp süresince çok mutlu olduklarini ve kafa dinlediklerini söyledi.



Baskan Altay gazilere tesekkür etti

Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, sehit ve gazilerin milletimizin gönlünde çok büyük bir degere sahip oldugunu belirterek, vatan için can veren sehitleri ve kendini feda eden gazileri daima minnetle, sükranla andiklarini söyledi.

Belediye olarak düzenledikleri kampa katilan tüm gazilere tesekkür eden Baskan Altay, gazilerin kamptan mutlu ayrilmasinin kendilerini de mutlu ettigini belirterek, her zaman gazilerin, gazi ve sehit ailelerinin yaninda olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: İHA