Büyüksehir; Ögrencilere Ulasim Karti Yardim Destegini Sürdürecek

Gönüllere dokunan projeleri bir bir hayata geçiren Baskan Büyükkiliç yönetimindeki Kayseri Büyüksehir Belediyesi, yeni egitim ve ögretim döneminde ihtiyaç sahibi ilkokul, ortaokul ve lise ögrencilerine ulasim karti yardimi destegini sürdürecek.

Büyüksehir; Ögrencilere Ulasim Karti Yardim Destegini Sürdürecek
Göreve geldigi günden bu yana hayata geçirdigi hizmetlerle yediden yetmise tüm Kayserililerin takdirini toplayan Baskan Büyükkiliç, gençler ve ögrencilerden tam not alan hizmetlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Ögrenci ve genç dostu hizmetleri ile gönüllere dokunan Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, yeni egitim ve ögretim döneminde ihtiyaç sahibi ilkokul, ortaokul ve lise ögrencilerine okullarina günlük ulasim saglamalari için aylik 150 binislik ‘Ulasim Karti’ yardimi yapacaklarini duyurdu.

Merkez 5 Ilçede Egitim Gören Ihtiyaç Sahibi Ailelerin Ögrencileri Faydalanacak

Baskan Büyükkiliç, konu ile ilgili yaptigi açiklamada, gönül belediyeciliginin en güzel örnekleri sayilabilecek projeler kapsaminda, 2024-2025 egitim ögretim yilinda Melikgazi, Kocasinan, Talas, Hacilar ve Incesu ilçelerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin ilkokul, ortaokul ve lisede egitimine devam eden ögrencileri için aylik 150 binislik ulasim karti yardimi yapilacagini söyledi.



2 Eylül Pazartesi Basvurular Basliyor

Gelecegin mimari olan gençler ve ögrenciler ile ailelerinin her zaman destekçisi olmaya devam edeceklerini vurgulayan Büyükkiliç, basvurularin, 2 Eylül 2024 Pazartesi günü Büyüksehir Belediyesi’nin internet sitesi ‘www.kayseri.bel.tr’ adresindeki online hizmetler kismindan ögrenci ulasim yardimi basvuru formu üzerinden yapilacagini belirtti.

Kaynak: İHA