30 Agustos Zafer Bayraminda Sehitler Müzesinde Ziyaretçi Yogunlugu Yasandi
Aksaray’da belediyenin sehitlerin adini ve hatiralarini yasatmak için hayata geçirdigi Sehitler Müzesi 30 Agustos Zafer Bayraminda birçok vatandas tarafindan ziyaret edildi.

Sehirlerin meydanlarinda düzenlenen etkinliklere vatandaslar ellerinde Türk Bayraklari ile katildi.
30 Agustos Zafer Bayraminda Sehitlik ve Sehitler Müzesinde de ziyaretçi yogunlugu yasandi. Il protokol üyeleri ve Zafer Bayrami kutlamalarina katilan vatandaslar, Atatürk anitina çelenk koyulmasinin ardindan Sehitlik ve Sehitler Müzesini ziyaret etti. Belediye Baskani Evren Dinçer tarafindan sehitlerin adini ve hatiralarini yasatmak için kurulan Sehitler Müzesi bu anlamli günde binlerce ziyaretçiye kapilarini açti.
Sehitler Müzesini ziyaret eden vatandaslar, 400 metrekarelik alanda müze içerisinde 15 Temmuz sehitleri koridoru, sinevizyon odasi, ani odasi, sehitler koridorunu gezdi. Sehitlerin özel esyalarinin ve hatiralarinin bulundugu alanlari gören ziyaretçiler duygu dolu anlar yasadi. Tüm sehitlere dua eden ziyaretçiler bu anlamli projeyi hayata geçiren Belediye Baskani Evren Dinçer’e tesekkür etti.
