Büyüksehir'den 30 Agustos Zafer Bayrami'nda Bisiklet Turu Etkinligi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi Spor A.S. tarafindan 30 Agustos Zafer Bayrami’na özel bisiklet turu etkinligi düzenleniyor.

Büyüksehir'den 30 Agustos Zafer Bayrami'nda Bisiklet Turu Etkinligi
30 Agustos Zaferi’nin 102’nci yil dönümünde “Haydi Kayseri Zafere Pedalliyoruz” slogani ile vatandaslari bisiklet turu etkinligine davet eden Büyüksehir Belediyesi Spor A.S. coskulu ve anlamli bir etkinlige imza atacak.

Kontenjan sinirli, katilim ücretsiz

30 Agustos 2024 Cuma Günü gerçeklestirecek olan 30 Agustos Zafer Bayrami’na özel 9 kilometrelik bisiklet parkurundaki tura Büyüksehir Spor A.S. tüm sporseverleri davet ederken, ücretsiz olan bisiklet turu etkinliginde kontenjanlarin sinirli oldugu belirtildi. Etkinligin baslangiç alani RHG Enertürk Enerji Stadyumu (Güney Otopark) olarak belirlenirken, bisiklet turu Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi’nde son bulacak.

Bitis noktasindan, RHG Enertürk Enerji Stadyumu’na dönüs saglamak isteyen katilimcilar için etkinlik sonunda ring seferleri düzenlenecek olan bisiklet turunda bisiklet teslim saati 18.00, etkinlik baslangiç saati ise 18.30 olarak ifade edildi. Ayrica etkinlige katilimcilar isterlerse, kendi bisikletleri ile katilabilecek.
Kaynak: İHA