Baskan Çolakbayrakdar, 'Gelecegin Güçlü Türkiye'sine Hazir Nesiller Yetistiriyoruz'

Kocasinan Belediyesi, yaz tatilinde ögrenciler için hazirladigi programlarla çocuk ve gençlere hem egitici hem de eglenceli bir tatil keyfi sunuyor. Yapilan yatirimlarla çocuklari gelecegin güçlü Türkiye’sine hazirladiklarini ifade eden Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, “Gelecegimizin teminati her bir çocugumuz, bizim için ayri bir deger ve zenginliktir” dedi.

Baskan Çolakbayrakdar, 'Gelecegin Güçlü Türkiye'sine Hazir Nesiller Yetistiriyoruz'


Ilçede yasayan çocuklar için önemli hizmetler ve projelere imza attiklarini belirten Baskan Çolakbayrakdar, çocuklar için pozitif ayrimcilik yaptiklarini vurguladi. “Yaptigimiz bütün çalismalar, gelecegimizin teminati yavrularimiz içindir” diye konusan Baskan Çolakbayrakdar, yaz tatilinde ögrencilerin sosyal, fiziksel ve zihinsel birçok beceri kazanmalari adina çesitli etkinlikler düzenlediklerinin altini çizerek “Gelecegimizin teminati yavrularimiza yönelik hazirladigimiz birbirinden özel etkinlik ve kurslarla onlara keyifli bir tatil yasattik. Çocuk Kulübümüzün etkinliklerindeki en büyük amaci, milli ve manevi degerlerimize bagli nesiller yetistirmektir. Bu noktada çocuklarimiza elimizden geldigince destek olmaya çalisiyoruz. Düzenledigimiz egitimlerle, gelecek nesillerimizi yetenek ve ilgi alanlarina göre yönlendirerek sosyal yasama hazirliyoruz. Bütün gayretimiz, büyük ve güçlü Türkiye’nin yarinlari olan evlatlarimizin daha iyi yetisebilmesi içindir. Onlarin gelecegi adina yarinlarda huzurlu ve mutlu olmalari için var gücümüzle çalismaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar sözlerini, “Bu vesileyle 2024-2025 egitim ögretim yili tüm ögretmenlerimize, ögrencilerimize ve velilerimize hayirli olmasini diler; saglikli, huzurlu ve basarili bir dönem geçirmelerini temenni ediyorum” diyerek noktaladi.

Etkinliklere ve kurslara katilan çocuklar da mutluluklarini dile getirerek, kendilerine böyle bir hizmet sunuldugu için Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür etti.

Öte yandan Kocasinan Belediyesi, yaz tatilinde çocuklara yönelik hazirladigi etkinlik ve kurslarla, ögrencilerin tatil günlerini en güzel sekilde degerlendirmelerini sagliyor. Programlar kapsaminda Kocasinan Çocuk Kulübü Mimarsinan tesisinde ögrencilere tiyatro, baglama, gitar, el sanatlari, resim, halk oyunlari ve zeka oyunlari gibi egitimler veriliyor. Ayrica gün ve haftanin önemine göre çesitli etkinlikler düzenleniyor. Egitici, milli ve manevi degerlere bagli sosyal mesajlarin verildigi etkinliklerde çocuklar hem ögreniyor hem de egleniyor.
Kaynak: İHA