Tirinin Damperini Açik Unutmasi Hayatina Mal Oldu

Gaziantep’te fabrikaya yük bosaltan tir sürücüsü damperini açik unutmasi sonucu duvara çarpti. Aracin üzerine duvar çöken 47 yasindaki sürücü feci sekilde hayatini kaybetti.

Tirinin Damperini Açik Unutmasi Hayatina Mal Oldu
Olay, Bugün sabah saatlerinde Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesinde bir fabrikada meydana geldi. Iddiaya göre, 47 yasindaki Mustafa K. tarim ürünleri yüklü tiriyla yük bosalttiktan sonra tirin damperini açik unuttu. Daha sonrasinda tir ile ileri dogru hareket eden sürücü, fabrikanin duvarina çarpti. Çarpmanin etkisiyle duvar büyük bir gürültüyle çöktü ve sürücü Mustafa K.’nin üzerine yikildi. Olay yerinde bulunan diger çalisanlar hemen durumu 112 acil saglik, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri ilk müdahalenin ardindan 47 yasindaki Mustafa K.’nin olay yerinde hayatini kaybettigini belirledi. Itfaiye ekipleri ise aracin içerisinde sikisan sürücüyü oldugu yerden çikardi. Hayatini kaybeden 47 yasindaki sürücü Gaziantep Adli Tip Kurumuna gönderildi.

Cenaze yakinlarina teslim edildi

Hayatini kaybeden Mustafa K. Gaziantep Adli Tip Kurumundaki islemlerinin ardindan defnedilmek üzere ailesine teslim edildi. Olay ile ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA