Trafik Kazalarinda 4'Ü Çocuk 8 Kisi Yaralandi

Karabük’te meydana gelen trafik kazalarinda 4’ü çocuk olmak üzere 8 kisi yaralandi.

Trafik Kazalarinda 4'Ü Çocuk 8 Kisi Yaralandi
Ilk kaza, Karabük Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü mevkiinde meydana geldi. C.D. (27) idaresindeki 80 KY 600 plakali tir dönüs yapmak üzereyken Y.E (35) idaresindeki 78 AAL 121 plakali otomobille çarpisti. Kazada otomobil sürücüsü ile yolcu olarak bulunan H.E.(34) yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine sevk edilen saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan yaralilar Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

KARÇIMSA mevkiinde meydana gelen ikinci kazada N.S.(56) idaresindeki 78 SS 115 plakali otomobil sürücüsünün kontrolünden çikarak bariyere çarpti. Kazada yolcu olarak bulunan B.K.(14) olay yerine sevk edilen saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Eskipazar ilçesi D-100 kara yolu Kemikli Rampalarinda meydana gelen üçüncü kazada T.Ç. idaresindeki 41 BL 652 otomobil, maddi hasarli kazayi gördükten sonra yolun kenarinda park halinde bekleyen R.K.(35) idaresindeki 48 ALE 171 plakali otomobile çarpti. Kazada sürücü R.K.(35), S.K.(37), T.E.(10), M.L.K.(6)., I.Ç.(52) ve E.Ç.(12) yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine polis, jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan yaralilar Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Kazalarla ilgili inceleme baslatilirken 6 kisinin yaralandigi kaza ani güvenlik kamerasina saniye saniye kaydedildi.
Kaynak: İHA