Biçakli Saldirida Yaralanan Güzel, 'Tanimiyorum Kendisini, Biri Arkadan Biçak Salladi'

Bingöl’de dün yasanan biçakli saldiri olayinda yaralan ve hastanede tedavisi süren Ahmet Güzel, evden çiktiktan hemen sonra bu olayin basina geldigini söyledi.

Biçakli Saldirida Yaralanan Güzel, 'Tanimiyorum Kendisini, Biri Arkadan Biçak Salladi'
Olay, dün saat 13.30 siralarinda merkez Bahçelievler Mahallesi’nde meydana gelmisti. Madde bagimlisi oldugu belirten sahis, elinde biçakla birçok vatandasa saldirdi ve bu saldirilarda 4 kisi hayatini kaybetti.

Biçakli saldiri olayinda yarali olan vatandaslar 54 yasindaki 5 çocuk babasi Ahmet Güzel’in hastanedeki tedavisine devam ediliyor.

Olay anini anlatan Güzel, “Dün isten geldim evde oturuyordum, çarsiya çikiyordum. Eski karakolun oraya geldigim zaman tabi tanimiyorum kendisini, biri arkadan biçak salladi. O esnada baktim bir genç. Tabi suuru yerinde degilmis. Halk otobüsü duragina dogru kaçtim. Duraktan sonra saglik ocagina geçtim, orada pansuman falan yaptilar. Sonra ambulans geldi ve bizi hastaneye getirdiler” dedi.

Halk otobüsü duragindaki sürücüler olayi fark edince, disariya dogru çikti. Sahis, sürücülerin duraktan çikmasiyla olay yerinden kaçarak uzaklasti. Yarali Güzel’e, sürücülerin de yardimiyla saglik ocagina götürüldü. O anlar ise halk otobüsünün kamerasina anbean yansidi.
Kaynak: İHA