Özel Imperial Hastanesi 17. Yilini Kutlamanin Gururunu Yasiyor

Trabzon’da 2007 yilindan bugüne tecrübeli, dinamik ve deneyimli hekim kadrosuyla Trabzon ve bölge halkina hizmet veren Özel Imperial Hastanesi, 17. yasini kutlamanin gururunu yasiyor.

Özel Imperial Hastanesi 17. Yilini Kutlamanin Gururunu Yasiyor
Özel Imperial Hastanesi Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin Koç, hastanenin 17. kurulus yildönümü münasebetiyle bir açiklama yapti. Koç, yaptigi açiklamada, “20 Temmuz 2007’de 6500 m2 kapali alanda 250 kisilik saglik kadrosu ile Trabzon’a hizmet için çiktigimiz bu yolda, bugün 11.500 m2 alanda 62’si alaninda uzman hekimlerimiz olmak üzere 493 personelimizle hizmetimize devam etmekteyiz. Bizler her yil büyüyerek, güçlenerek, kalite standartlarimizi yükselterek ve hizmet çesitliligimizi artirarak yolumuza devam ediyoruz. Kendimizi adadigimiz isin insanlik için anlam, önem ve kutsalligini asla unutmuyoruz. Her zaman altini çizdigimiz, ’Trabzon’un hastanesi olma’ gururunu Imperial Hastanesi ailesiyle beraber bir kez daha yasiyoruz. Bizim buradaki önceligimiz, insanlarin sagligina hizmet, insanlara faydali olmak. Bizim amacimiz Imperial Hastanesi’nin hizmet kalitesini artirarak devam etmesi ve insanlarin sifasina vesile olmasi” dedi.

Açiklamasinda sagligin toplumumuz için önemine vurgu yapan Hüseyin Koç “Hasta odakli, kisiye özel tani ve tedavi yöntemleriyle, ileri tip teknolojisiyle tüm branslarda hizmet vermek ve topluma daha iyi, kaliteli saglik hizmeti sunmak için var gücümüzle çalismaya devam edecegiz” diye konustu.

Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin Koç, hastanenin bugünlere ulasmasinda emegi bulunan herkese tesekkür ederek, “Bundan sonraki yillarda, geçen 17 yilda kazandigimiz deneyimi, daha verimli ve insan sagligina daha çok hizmet eden bir kurum olarak yolumuza devam edecegiz. Biz hep birlikte güçlüyüz. Bugünlere gelmemizde büyük emekleri olan hekimlerimize ve tüm çalisanlarimiza tesekkür ediyor, güvenlerine layik olmaya çalistigimiz tüm bölge halkina sonsuz tesekkürler” diye konustu.

Öte yandan Özel Imperial Hastanesi yönetim kurulu, doktorlari ve çalisanlari, kuruluslarinin 17. yili nedeniyle hastane kafeteryasinda bir araya gelerek 17. yil pastasi keserken, hastane önünde de toplu fotograf çektirdiler.
Kaynak: İHA