Tunceli Ovacik'ta 7 Isletmeye Yüksek Fiyat Cezasi

Tunceli Ticaret Il Müdürlügü ekipleri, sehrin yogun ziyaretçi alan ilçelerinden Ovacik’ta denetimler gerçeklestirdi. Denetimlerde ücret tarifesine uygun satis yapmayan 7 isletmeye idari yaptirim uygulanirken 3 isletme de kurallara uymasi yönünde uyarildi.

Tunceli Ovacik'ta 7 Isletmeye Yüksek Fiyat Cezasi
Tunceli Ticaret Il Müdürlügü, kent genelindeki isletmelerde denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda kentin en çok ziyaretçi alan ilçesi olan Ovacik’ta denetim gerçeklestiren ekipler, ücret tarifesine uymayan 7 isletmeye idari yaptirim uygularken 3 isletmeye de kurallara uymasi yönünde uyarilarda bulundu.

Ilçede daha önce yaptiklari denetimlerde 5 isletmeye idari yaptirim uyguladiklarini ifade eden Tunceli Ticaret Il Müdürü Kayahan Topal, son yapilan denetimlerde ise ücret tarifesi disinda satis yapildigi belirlenen 7 isletmeye idari yaptirim uyguladiklarini söyledi.



Denetimlere araliksiz devam edilecegine vurgu yapan Topal, esnaflarin sorun yasamamasi için bagli bulunduklari meslek odalarindan alinan tarife listesine uymalarini gerektigini hatirlatti.
Kaynak: İHA