Yolda Karsilasan Husumetli Aileler Tekrar Kavga Etti; 3 Yarali

Çorum’un Alaca ilçesinde, önceki gün alacak-verecek meselesi yüzünden iki aile arasinda çikan ve 5 kisinin yaralanmasi ile sonuçlanan kavga tekrar alevlenince bu kez de 3 kisi yaralandi.

Yolda Karsilasan Husumetli Aileler Tekrar Kavga Etti; 3 Yarali
Olay, önceki gün Günhan Mahallesi’nde meydana gelmisti. Edinilen bilgilere göre, Halil Ö., Hamdi Ö. ve Abdülbaki D., Hüseyin D. arasinda alacak verecek mevzundan baslayan tartisma kisa sürede büyüyerek kavgaya dönüsmüs, vatandaslarin ihbari üzerine belirtilen adrese çok sayida polis ekibi ve saglik görevlileri sevk edilmisti. Sopalarin da kullanildigi kavgada Fatma Ö., Halil Ö., Hamdi Ö. ile Abdülbaki D. ve Hüseyin D. yaralanmisti. Yaralilar olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulanslarla Alaca Devlet Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alinmisti.

5 kisinin yaralanmasi ile sonuçlanan iki aile arasindaki husumet devam ederken buz kez Besiktepe ve Isahaci köyü yolunda karsilasan aileler arasinda yine tartisma yasandi. Yasanan tartisma kisa sürede büyüyerek yine kavgaya dönüstü. Demir çubuklar ile tahta sopalarinda kullanildigi kavgada tekme ve yumruklar havada uçustu. Çikan kavgada ayni aileden Abdülbaki, Abik ve Meryem D. yaralandi.

Çevredeki çiftçilerin ihbari üzerine olay yerine saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralilar saglik ekiplerinin olay yerinde yaptiklari ilk müdahalenin ardindan ambulansla Alaca Devlet Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi.

Yasanan kavganin ardindan husumetli aileler yaralilar kaldirildigi Alaca Devlet Hastanesi’nde toplanirken, Ilçe Emniyet müdürlügü ekipleri husumetli ailelerin kavgasinin hastane bahçesinde de devam etmemesi için Alaca emniyet müdürlügü ekipleri hastane çevresinde genis güvenlik tedbiri aldilar.
Kaynak: İHA