TAG Otoyolu'nda 7 Araçli Zincirleme Kaza Açiklamasi 1 Ölü, 6 Yarali

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Gaziantep kesiminde 5 tir ile 2 kamyonetin karistigi zincirleme trafik kazasinda 1 kisi hayatini kaybetti, 6 kisi yaralandi. Kaza nedeniyle TAG otoyolunda uzun araç kuyruklari olustu.

TAG Otoyolu'nda 7 Araçli Zincirleme Kaza Açiklamasi 1 Ölü, 6 Yarali
Kaza, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu Gaziantep-Nurdagi kesimi 60. kilometresinde meydana geldi. Iddiaya göre, ayni istikamette ilerleyen 5’i tir 2’si kamyonetten olusan 7 aracin karistigi zincirleme kaza meydana geldi. Kaza sonrasi çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine 112 Acil saglik, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen saglik ekipleri, 33 CHR 50 plakali tirin sürücüsü A.D.’nin olay yerinde hayatini kaybettigini belirledi. Kazada yaralanan 6 kisi ise ilk müdahalenin ardindan Nurdagi ve Gaziantep’teki hastanelere kaldirildi. Hayatini kaybeden A.D.’nin cenazesi ise yapilan incelemelerin ardindan morga kaldirildi.

Kaza nedeniyle TAG otoyolundaki trafik akisinda ciddi aksama ve uzun kuyruklar olustu. Kaza ile ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA