'Baskanim Yanimda' Toplantilari Devam Ediyor

Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, ‘Baskanim Yanimda’ Projesi kapsaminda Tohma Mahallesinde düzenlenen istisare toplantisinda, Tohma, Kirkpinar ve Göktarla mahalle sakinleriyle bir araya geldiler.

'Baskanim Yanimda' Toplantilari Devam Ediyor
Tohma Mahallesindeki Kültür Merkezinde düzenlenen istisare ve degerlendirme toplantisina, Içisleri Bakanligi Iller Idaresi Genel Müdürlügü Muhtarlik Isleri Daire Baskani Suna Üstüner, AK Parti Yesilyurt Ilçe Baskani Ramazan Yaylaci, AK Parti Yesilyurt Kadin Kollari Baskani Gönül Özfindik, AK Parti Yesilyurt Gençlik Kollari Baskani Salih Tav, Kurum Temsilcileri, mahalle muhtarlari ve çok sayida vatandas katildi.

AK Parti Yesilyurt Ilçe Baskani Ramazan Yaylaci, Yesilyurt’un tüm yasam alanlarindaki taleplerin çözüme kavusmasi için her türlü destegi verdiklerini ifade ederek, “ Mahalle sakinlerimizin talepleri bizim için kiymetlidir. Mahallelerimizi geziyoruz, iletilen taleplerin çözüme kavusmasi için elimizden geleni yapiyoruz” seklinde konustu.

Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit’in daveti üzerine toplantiya katilan Içisleri Bakanligi Iller Idaresi Genel Müdürlügü Muhtarlik Isleri Daire Baskani Suna Üstüner ise, ‘Baskanim Yanimda’ toplantilarina 7’den 70’e herkesin katilip fikirlerini paylasmasinin ileri demokrasi anlayisina gösterilecek güzel bir örnek olduguna dikkat çekerek, “Halk ile seçilmis kisilerin bir araya gelerek bir ülkeyi, bir kenti ve bir ilçeyi yeniden imar etmek için bir araya gelmesi, konusmasi ve sorunlara ortak çözüm bulmasi çok degerlidir. Muhtarlarimiz, büyüklerimiz, kadinlarimiz ve çocuklarimiz buradalar ve taleplerini ilgili yerlere bire bir aktarma firsatina ulasiyorlar, bizlerde buna sahitlik ettik, çok memnun kaldik. Ilhan Geçit Baskanimiza bu güzel tabloyu olusturdugu için tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.

‘Baskanim Yanimda’ toplantilarinin mahallelerin sorunlarina kalici çözümler getirme noktasinda oldukça verimli geçtigini söyleyen Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit ise, “Yeni dönem vaatlerimizden olup, devam eden ’Baskanim Yanimda’ projesi kapsaminda Tohma, Kirkpinar, Göktarla Mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek, sorun ve taleplerini yerinde dinledik. Yeni model belediyecilik anlayisimizla, mahalle sakinlerinin ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek, gelecekteki projelerimiz ve hizmetlerimiz hakkinda bilgiler verdik. Her mahallemizin ihtiyaçlarini ön planda tutarak, yasam standartlarini yükseltmek için durmaksizin çalisiyoruz. Ilçemizin yeniden imar, insa ve ihyasi noktasinda bu tür toplantilardan ciddi seviyede yararlaniyoruz. Muhtarlarimiz ile mahalle sakinlerimizin tespitleri ve talepleri, var olan sorunlarin çözümü noktasinda elimizi güçlendiriyor. Kamu ve kurumlarla koordineli çalisarak hemsehrilerimizin daha rahat ve güzel bir hayat yasamasi noktasinda çaba sarf ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Konusmalardan sonra söz alan mahalle muhtarlari ve mahalle sakinleri taleplerini sundular.
Kaynak: İHA