Silahli Saldirida Agir Yaralanan Baskan Sevi, Yogun Bakim Servisine Alindi

Hakkari’nin Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odasi (YÜTSO) Meclis Baskani Timur Sevi, kendisine düzenlenen silahli saldiri sonucu kaldirildigi hastanede ameliyata alindi. Baskan Sevi, geçirdigi 4 saatlik ameliyat sonrasi yogun bakim servisine alindi.

Silahli Saldirida Agir Yaralanan Baskan Sevi, Yogun Bakim Servisine Alindi


Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odasi (YÜTSO) Meclis Baskani Timur Sevi, evinin önünde kisi veya kisilerce silahli saldiriya ugradi. Edinilen bilgilere göre ilçenin taninan ve sevilen simalarindan olan Baskan Sevi, aksam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evinin önünde silahli saldiriya ugradi. Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odasi Meclis Baskani Sevi, olay yerine gelen ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Burada yapilan tedavi sonrasi Baskan Sevi, ameliyata alindi ve 4 saatlik ameliyattan sonra yogun bakim servisine nakledildi.

Yasanan olayla ilgili polis ekipleri sorusturmayi sürdürürken, 1 kisinin gözaltina alindigi ögrenildi. Öte yandan Baskan Sevi’nin ailesi ve sevenleri hastanedeki bekleyislerini sürdürüyorlar.
Kaynak: İHA