Kartepe'de Zabita Ekipleri Insaat Sahalarini Denetliyor

Kartepe Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, insaat alanlarinda ve santiyelerdeki çevre sagligi ve güvenligi denetimlerini siklastirdi.

Kartepe'de Zabita Ekipleri Insaat Sahalarini Denetliyor
Ekipler denetimlerde mevzuatla belirlenmis güvenlik kurallarina uymayan ve insaat malzemelerini kontrolsüzce çevreye birakan isletmelere uyarilarda bulunarak, iyilestirme yapmayan firmalara cezai islem uygulanacagini teblig ediyor.

Düzenli olarak devam eden kontrollerde yapi/insaat malzemelerini yaya yollarina uygunsuz halde birakan, araç ve yaya trafigini tehdit eden, ayrica çevre güvenligi önlemlerine riayet etmeyen insaatlarin yetkililerine sözlü uyarida bulunan ekipler, sonraki denetimde uygunsuzluklarin ortadan kaldirilmis olmasi gerektigini hatirlatti.

Denetimlere eslik eden Zabita Müdürü Ali Özbayrakli, "Kartepeli hemsehrilerimizin can ve mal güvenligi için titizlikle görevimizin basindayiz" dedi.

Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman ise "Kartepe’mizin her kösesi Allah’in lütfu dogal güzelliklerle dolu. Bunlari korumak ve daha da güzellestirmek için Kartepe’mize sahip çikiyoruz. Her geçen gün hem yapi yogunlugu hem de nüfus yogunlugu olarak büyüyoruz. Bu büyümenin saglikli olabilmesi için saha denetimlerimizi arttirdik. Kent estetigi, çevre temizligi ve güzellestirme çalismalarimizla Kartepe’mizin degerine deger katacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA