Vali Aktas, Koruyucu Aileleri Ziyaret Etti

Çanakkale Valisi Ilhami Aktas ve esi Songül Aktas, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan ilan edilen 30 Haziran "Koruyucu Aile Günü" kapsaminda koruyucu aileleri ziyaret etti.

Vali Aktas, Koruyucu Aileleri Ziyaret Etti
Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Ali Ömüt’ün de bulundugu ziyarette Vali Ilhami Aktas ve esi Songül Aktas, Çanakkale Koruyucu Aile ve Evlat Edinme Dernegi Baskani Senol Tuzcu ve Koruma Altindaki Çocuklarin Kurum ve Kuruluslarini Güçlendirme Dernegi Baskani Ilknur Sezer’i evinde ziyaret etti.

Koruyucu ailelerimizle sohbet eden Vali Ilhami Aktas ve esi Songül Aktas, ailelere fedakarliklari ve emekleri için tesekkür ettiler.

Vali Ilhami Aktas ve esi Songül Aktas, çocuklarla yakindan ilgilenerek, sohbet ettiler.

Devletin evlatlara sicak bir yuvanin huzurunu saglayan koruyucu ailelerin her daim yanlarinda oldugunu belirten Vali Ilhami Aktas, “Bir çocugun ailesi olabilmek için, kan baginin degil kalp baginin esas oldugunu, anne ve baba olmanin sadece biyolojik sebeplere bagli olmadigini bizlere gösteren koruyucu ailelerimize tesekkür ediyor, koruyucu ailelerin “Koruyucu Aile Günü”nü kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA