Turgutlu'da Atil Durumdaki Tasinmazlar Satisa Çikiyor

Turgutlu Belediyesi Haziran Ayi Meclis Toplantisi Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin’in baskanliginda gerçeklestirildi. Mecliste haziran ayi meclis toplantisinda 1 ek gündem maddesiyle birlikte toplam 14 madde görüsülüp karara baglanirken, belediyeye ait olan atil durumda ve hiçbir ekonomik getirisi olmayan arsa vasifli 5 tasinmazin açik artirma usulü ile satisa çikarilmasi oy çokluguyla kabul edildi.

Turgutlu'da Atil Durumdaki Tasinmazlar Satisa Çikiyor
Turgutlu Belediye Meclisi 2024 yili mayis ayi olagan meclis toplantisina ait toplanti tutanagi ve meclis kararlarinin görüsülüp oybirligi ile kabul edilmesinin ardindan oy birligi ile kurulan ‘Ihtisas Komisyonlari’ ve üyeler belirlendi.

Çevre Saglik ve Ekoloji Komisyonuna Gülay Dönmez, Remzi Çizmeci, Kerim Armaganci, Mustafa Akkoç, Nevin Bas oy birligiyle seçildi. Engelli ve Kadin Haklari Komisyonuna Gülay Dönmez, Çagdan Erim, Murat Tekdemir, Faruk Yasar, Nevin Bas oy birligiyle seçildi. Kent Ekonomisi ve Sivil Toplum Komisyonuna Hidayet Sayin, Faysal Teterbas, Engin Demirdal, Erhan Diler, Abdülhalim Öter oy birligiyle seçildi. Trafik ve Ulasim Komisyonuna Baris Erbas, Ilhami Bayram, Faysal Teterbas, Erhan Diler, Firat Kapucu oy birligiyle seçildi. Kanun ve Nizam Komisyonuna Bilge Cebe, Hüseyin Maliz, Aydin Ercan, Mehmet Çagri Yüksel, Firat Kapucu oy birligiyle seçildi. Egitim-Kültür-Sanat-Gençlik ve Spor Komisyonuna Esin Küçükler, Çagdan Erim, Firat Honaz, Hakan Yünlü, Ferhat Ülker oy birligiyle seçildi. Altyapi-Mesken-Kentsel Yenileme Komisyonuna Onur Bircan, Kerim Armaganci, Ali Riza Kiran, Mustafa Akkoç, Ömer Baysan oy birligiyle seçildi. Tarim ve Hayvancilik Komisyonuna Engin Demirdal, Murat Tekdemir, Remzi Çizmeci, Önder Solhan, Abdülhalim Öter oy birligiyle seçildi. Dogal Afetler Arastirma ve inceleme Komisyonuna Onur Bircan, Firat Honaz, Esin Küçükler, Hakan Yünlü, Ömer Baysan oy birligiyle seçildi.

Okulun lojman binasinin yikimi için yetki verildi

Turgutlu Ilçe Milli Egitim Müdürlügünün, Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Lojman binasinin yikim talebi dogrultusunda Lojman Binasinin yikiminin yapilmasi için yapilacak protokolü imzalamak için Belediye Baskani Çetin Akin’a yetki verildigi mecliste, belediyeye bagli Personel A.S.’nin borçlarina karsilik belediye mallarinin teminat gösterilmesi oy çokluguyla kabul edildi.

Atil durumdaki tasinmazlar satilacak

Mülkiyeti Belediyeye ait atil durumda bulunan ve belediyeye hiçbir ekonomik katkisi olmayan 5. mintika 2511 ada 1 parsel sayili 341.56 metrekare yüz ölçümüne sahip arsa vasifli tasinmaz, 5. mintika 2511 ada 2 parsel sayili 216.25 metrekare yüz ölçümüne sahip arsa vasifli tasinmaz, 5. mintika 2511 ada 3 parsel sayili 216.25 metrekare yüz ölçümüne sahip arsa vasifli tasinmaz, 5. mintika 2511 ada 4 parsel sayili 216.25 metrekare yüz ölçümüne sahip arsa vasifli tasinmaz, 5. mintika 2511 ada 5 parsel sayili 216.25 metrekare yüz ölçümüne sahip arsa vasifli tasinmazlarin açik artirma usulü ile satisa çikarilmasi oy çokluguyla kabul edildi.

Ege Belediyeler Birligine Firat Honaz’in asil üye, Gülay Dönmez’in ise yedek üye olarak oy birligiyle seçildigi meclis toplantisi dilek ve temenniler bölümünün ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA