SERMEK Yil Sonu Sergisine Görkemli Açilis

2023-2024 egitim-ögretim yili Serdivan Belediyesi ve Serdivan Halk Egitimi Merkezi SERMEK kurslari yil sonu sergi açilisi gerçeklestirildi. Serdivan Belediyesi ve Serdivan HEM bünyesinde mesleki, sosyal ve kültürel kurslarda yapilan el emegi göz nuru ürünler davetlilerin begenisine sunuldu.

SERMEK Yil Sonu Sergisine Görkemli Açilis
Serdivan Belediye Baskani Osman Çelik ev sahipliginde ilçede bulunan bir AVM’de gerçeklestirilen birbirinden güzel eserlerin ilgiyle gezildigi stantlarin bulundugu sergi açilisina Sakarya’ya bir takim ziyaretler için gelen KKTC Cumhurbaskani Ersin Tatar’da katildi.

Açilista konusan Serdivan Belediye Baskani Osman Çelik, “Milli Egitim Bakanligi Hayat Boyu Ögrenme Genel Müdürlügü tarafindan Serdivan Halk Egitim Merkezi’nin yürüttügü ve Serdivan Belediyesi olarak her zaman ve her konuda destek verdigimiz programda amacimiz herkes için, her yas grubu için egitimin ve ögretimin mümkün oldugunu vurgulamaktir. Bugün burada bulunan ögretmen ve usta ögreticimizle yaklasik binlerce eserin sunumu yapildi. Emegi geçen basta kurum müdürü, idareci, ögretmen, usta ögretici ve kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Kendilerine tesekkür ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” dedi.

Konusmalarin ardindan kurdele keserek sergi açilisini gerçeklestiren protokol, el emegi ürünlerin sergilendigi stantlari gezerek usta ögretici ve kursiyerlerden bilgi aldi. Serdivan Belediye Baskani Osman Çelik, kursiyerlerin yapmis oldugu 100. Yil filografi tablosunu günün anisina KKTC Cumhurbaskani Ersin Tatar’a hediye etti.
Kaynak: İHA