Kazada Yaralanan Kadina Ilk Müdahaleyi Saglik Merkezinde Görevli Saglik Çalisani Yapti

Karaman’da otomobil ile çarpismasi sonucu yola savrularak yaralanan motosiklet sürücüsü kadinin yardimina ilk olarak Aile Sagligi Merkezi’nde görevli saglik çalisani kostu.

Kazada Yaralanan Kadina Ilk Müdahaleyi Saglik Merkezinde Görevli Saglik Çalisani Yapti
Kaza, ögle saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan 1 Nolu Aile Sagligi Merkezi’nin önünde bulunan kavsakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.D. idaresindeki 70 ER 599 plakali Hyundai marka otomobil ile Z.A’nin kullandigi 70 ABJ 412 plakali motosiklet kavsakta çarpisti. Çarpismanin etkisiyle motosiklet sürücüsü Z.A. isimli genç kadin yere savrularak yaralandi. Kazayi gören Aile Sagligi Merkezi’nde görevli saglik çalisani ise hemen yaralinin yardimina kostu. Kazanin sokunu yasayan genç kadini ambulans gelene kadar saglik çalisani sakinlestirmeye çalisti. Kazayi görüntülemeye çalisan gazeteciye ise çevredeki bazi vatandaslar “Kameraya çekmeyin. Çekilmesini istemiyor” seklinde tepki gösterdi.

Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan genç kadin olay yerine gelen ambulansla Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi.

Kazayla ilgili tahkikat baslatildi.
Kaynak: İHA