KMÜ'de Uygulamali Bilimler Yüksekokulu Ögrencileri Mezuniyet Heyecani Yasadi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Uygulamali Bilimler Yüksekokulu’nda mezuniyet töreni düzenlendi.

KMÜ'de Uygulamali Bilimler Yüksekokulu Ögrencileri Mezuniyet Heyecani Yasadi
Ögrencilerin mezuniyet coskusu yasadigi üniversitede törenler tüm hiziyla devam ediyor. 15 Temmuz Konferans Salonunda düzenlenen törene, Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgali, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Serkan Ada ile Prof. Dr. Mahmut Baykan, Uygulamali Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Alper Sayin, üniversite personeli, ögrenciler ve aileleri katildi.

Törende konusan Uygulamali Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Alper Sayin, ögrencilerin mesleki bilgileri güçlü, ögrenmeye ve arastirmaya yatkin, sorumluluk sahibi birey olmalarini amaçlayarak egitim verdiklerini vurgulayarak, ögrencilere bundan sonraki hayatlarinda saglik, basarilar diledi.

“Ülkemizi daha parlak yarinlara tasimaya hazir olmalisiniz”

Uzun egitim ögretim maratonunu tamamlayan tüm ögrencilere saglikli ve basarili bir gelecek temennisinde bulunan Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgali, “Sevgili gençler, bundan sonraki yasaminizda burada elde ettiginiz kazanimlariniz dogrultusunda ülkemizin ve insanligin gelecegini insa edeceksiniz. Inaniyorum ki üniversitemizden aldiginiz egitimle hayatinizi en güzel biçimde sekillendirecek, mutlu bir aile kuracak ve ülkemize faydali bireyler olacaksiniz. Özveriyle çalismaya ve ülkemizi daha parlak yarinlara tasimaya hazir olmalisiniz. Ne zaman bize ihtiyaç duyarsaniz bizler hep sizin yaninizda olacagiz. Evlatlari için bugüne kadar hiçbir fedakarliktan kaçinmayan siz kiymetli ailelerimize de sükranlarimi sunuyorum. Ögrencilerimizi en iyi sekilde yetistirmek ve onlari saglam temeller üzerinde gelecege hazirlamak adina gecesini gündüzüne katarak çalisan tüm akademisyenlerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Yüksekokul birincisi Buse Tas’in mezuniyet kütügüne ismini çakmasinin ardindan yüksekokulda dereceye giren ögrencilere ödülleri takdim edildi. Mezun ögrencilere belgelerin verilmesinin ardindan halk oyunlari gösterisi ile devam eden tören, ögrencilerin keplerini havaya atarak mezuniyet sevinci yasamasiyla sona erdi.
Kaynak: İHA