THY'ye 2023 yılının ihracat şampiyonu ödülü

Başkan Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen TİM'in 31'inci Olağan Genel Kurulu ve İhracat Şampiyonları Ödül töreninde THY 2023 yılında 21 Milyar dolarlık ihracatı ile 'ihracat şampiyonu' ödülüne layık görüldü.

THY'ye 2023 yılının ihracat şampiyonu ödülü
THY'ye 2023 yılının ihracat şampiyonu ödülü
TİM Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 31'inci Olağan Genel Kurulu ve İhracat Şampiyonları Ödül törenini gerçekleştirdi.

Söz konusu törende THY 2023 yılında 21 Milyar dolarlık ihracatı ile 'ihracat şampiyonu' ödülüne layık görüldü.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, ödülü Başkan Erdoğan'dan aldı.


THY'ye 2023 yılının ihracat şampiyonu ödülü

30 MİLYAR DOLARLIK HEDEF!

Alınan ödülle ilgili açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, ' Ülkemizde çok büyük potansiyeller var. Ülkemize 3 bin dolar para bırakabilecek turist segmentlerine yoğunlaştığımızda ihracat fazlamız daha da artacaktır. Bununla ilgili bizim özel programlarımız var. Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Meksika, Japonya, Kore, Çin, Endonezya Malezya olmak üzere 11 tane ülke belirledik. Bu ülkelerden 10 milyon turist getirip ülkemize 30 milyar dolar gelir getirmek üzere Turizm Bakanlığımızla, TGA ile ve hizmet ihracatındaki ilgili paydaşlarımızla çalışmalarımız var. Çalışmalarımızın sonuç verdiğini görüyoruz, bu da yeni başarılar için azim ve şevkimizi arttırıyor' dedi.