Keçiören Belediyesi'nin Borcu, 1 Milyar 755 Milyon 519 Bin 103,73 Lira

Keçiören Belediye Baskani Dr. Mesut Özarslan, Keçiören Belediyesi’nin önceki dönemden kalan borcunu hesapladiklarini kaydederek, “Suan belediyemizin borcu 1 milyar 755 milyon 519 bin 103,73 liradir” dedi.

Keçiören Belediyesi'nin Borcu, 1 Milyar 755 Milyon 519 Bin 103,73 Lira
31 Mart Yerel Seçimleri sonrasi Keçiören Belediyesi’nin borcu ortaya çikti. Noktasi virgülüne tek tek belediyenin borçlarini vatandasla paylastiklarini kaydeden Keçiören Belediye Baskani Dr. Mesut Özarslan, “Suan belediyemizin borcu 1 milyar 755 milyon 519 bin 103,73 liradir” dedi.



Talihsiz açiklama

Keçiören Belediyesi’nin borçlarini tüm Keçiörenlilerin bilmeye hakkinin oldugunu belirten Baskan Özarslan, “Noktasi virgülüne belediyemizin bütün borçlarini hesapladik ve hem belediye hizmet binamiza hem kaleye hem selaleye hem de billboardlarimiza astik. Kalem kalem vatandaslarimiz görebilir. Suan belediyemizin borcu 1 milyar 755 milyon 519 bin 103,73 lira. Bir önceki dönem belediye baskanimiz maalesef talihsiz bir açiklama yaparak, 10 milyon bir borçla belediyeyi devrettigini söyledi.

Sanirim geçmis dönemde birlikte çalistigi mesai arkadaslari yanlis bilgi verdi. Sonuç itibariyla borcumuz bellidir ve noktasi virgülüne kadar açiklanmistir” dedi.



Isimiz gücümüz Keçiören

Insanliga hizmetin öncelik oldugu bir belediyecilik anlayisiyla çalistiklarini kaydeden Baskan Özarslan, “Bir yandan her gün vatandaslarimizla kucaklasirken biryandan da ilçemizin gelecegini düsünerek hazirladigimiz projelerimize basladik. Bizim isimiz gücümüz Keçiören olacak” dedi.

Kaynak: İHA