Meslek Hayatinin Son Sergisini Açan Züleyha Ögretmene Duygu Dolu Sürpriz

Kula Rafet Üçelli Ortaokulu Teknoloji Tasarim Ögretmeni Züleyha Öz ve ögrencileri tarafindan hazirlanan ve resmi bir törenle açilan görsel sanatlar, resim, teknoloji ve mimari tasarim sergisindeki eserler, katilimcilar tarafindan büyük begeni topladi. Program sonunda 30 yila yakin meslek hayatini emeklilik ile sonlandiracak olan ve ögrencileri ile birlikte son sergisini açan Teknoloji Tasarim Ögretmeni Züleyha Öz’e arkadaslari ve ögrencileri tarafindan yapilan sürpriz ise duygu dolu anlar yasanmasina sebep oldu.

Meslek Hayatinin Son Sergisini Açan Züleyha Ögretmene Duygu Dolu Sürpriz
2023-2024 egitim ögretim yilinin sonlarina yaklasirken Kula Rafet Üçelli Ortaokulu Teknoloji Tasarim Ögretmeni Züleyha Öz ve ögrencileri tarafindan hazirlanan görsel sanatlar, resim, teknoloji ve mimari tasarim sergisi, Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir ve protokol üyelerinin katildigi resmi törenle açildi. Açilis kurdelesinin kesilmesinin ardindan Kaymakam Özdemir ve beraberindeki protokol üyeleri ile vatandaslar, sergideki eserleri tek tek inceledi. Katilimcilar tarafindan büyük begeni toplayan eserler, bir süre okul koridorlarinda sergilenecek.

‘Kalbimize çizdiginiz tüm güzel resimler için tesekkürler’

Öte yandan 30 yila yakin meslek hayatinin son sergisini ögrencileri ile birlikte açan ve 2023-2024 egitim ögretim yilinin sonunda egitim hayatini emeklilik ile sonlandiracak olan Teknoloji Tasarim Ögretmeni Züleyha Öz’ ögrenmenler, ögrenciler ve veliler tarafindan sürpriz yapildi. ‘Kalbimize çizdiginiz tüm güzel resimler için tesekkürler’ yazili pasta sürprizi ile karsilasan Züleyha ögretmen, duygu dolu anlar yasanmasina sebep olup göz yaslarina hakim olamadi. Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir ve protokol üyelerinin de katildigi küçük bir programla pasta üzerindeki mumlari üfleyen Züleyha ögretmen, sürprizi hazirlayan arkadaslari, ögrencileri ve velilerine tesekkür etti. Kula Kaymakami Ömer Ahmet Özdemir ise 30 yila yakin egitim camiasina hizmet eden Züleyha ögretmene bugüne kadar verdigi emekleri için tesekkür ederek emeklilik hayatinda saglik ve mutluluk temenni etti.
Kaynak: İHA